Це не погроза судами Лінча, це наша реальність

Serg Marco

Прочитав на тему зґвалтування неповнолітньої і того, як повела себе держава на прикладі окремих її представників.

Ви що, реально не розумієте, до чого ви ведете країну такими діями?

* * *

Цікаво подивитись на реакцію деяких від цього мого відео. Деякі вважають, що це погроза про суди Лінча в післявоєнний час.

Мої ж ви сонечки, це наша реальність 🙂 . І те, що ви до неї не готові, – то це ваша проблема.

Після війни в Афгані з’явились ОПГ “афганців”, і це в совку, де міліція була дуже сильним органом. Кожна війна приносила в мирні міста скалічених мозком і тілом бійців, яким потім було дуже важко зрозуміти кордони соціальних договорів.

У нас будуть ветерани, які можуть піти на злочин, якщо будуть вважати це справедливим. Або за другого ветерана. Їх буде багато, і деякі з них в житті будуть неприємними особами. Будуть і звичайні злочинці, які будуть косити під ветеранів, хоча вони будуть по суті “ветеранами Мукачівського казана”.

Ви вважаєте, що “хлопці прийдуть, порядок наведуть”. Не дай боже, щоб за наведення порядку взялись ветерани.
Не дай боже, щоб право на насильство вирвалося з-під контролю держави. Бо потім вгамувати це буде дуже важко.

Тому закон повинен бути, не той час, щоб можна було трясти пригніченою справедливістю та нехтуванням закону перед людьми з пошкодженою психікою. Чесні судові рішення, прозорість, невідворотність покарання, повне виконання соціального договору державою – це необхідність, цим не можна нехтувати. І особливо, владі. Бо стати ворогом ветеранів із урахуванням того, що це люди зі спеціфічними навичками та гарною здібністю до самоорганізації з іншими ветеранами, – ну така собі перспектива. І це мирні міста, я бачу, не дуже розуміють.

 

Гарно мати у воріт міцного та злого пса. Він захистить і збереже. Але велика дурість не розуміти, що при деяких обставинах він може впитись тобі у горлянку.