П'ятий шлюб в 92 роки. Медіамагнат Руперт Мердок знову одружується

Mr Murdoch and Ms Smith

Автор фото, Jenna Bascom Photography

Підпис до фото, Мердок і Сміт планують одружитися влітку

Президент міжнародної медіаімперії Руперт Мердок оголосив, що одружується з новою коханою. Її звуть Енн Леслі Сміт, і раніше вона працювала капеланом у поліції. Цей шлюб стане п'ятим для 92-річного мільярдера, який нещодавно розійшовся з Джеррі Голл - колишньою дружиною відомого співака Міка Джаггера.

Мердок познайомився з 66-річною Сміт у вересні минулого року під час відвідин жінкою його виноградників у Каліфорнії.

"Мене лякала можливість знову закохатися, але я знав, що цей раз буде останнім. Краще нехай він буде останній. Я щасливий", - сказав Мердок газеті New York Post, яка входить до його міжнародної медіаімперії.

Мердоку, чиї статки оцінюють у більш ніж 20 млрд доларів, належить безліч впливових друкованих видань і телеканалів консервативної спрямованості по всьому світу. Серед них, наприклад, британський таблоїд Sun і респектабельніша Times, а також американська Wall Street Journal і телеканал Fox News.

Попереднім чоловіком обраниці Мердока був Честер Сміт, співак у стилі кантрі та медіаменеджер.

"Останні 14 років я вдова. Як і Руперт, мій чоловік був бізнесменом. Працював у місцевих газетах, розвивав радіо- і телеканали, допомагав просувати Univision [іспаномовне телебачення в США]. Тому ми з Рупертом говоримо однією мовою. Ми маємо спільні переконання", - поділилася Сміт з New York Post.

"Для нас обох це дар від Бога", - додала вона.

Elisabeth Murdoch, Rupert Murdoch and Ann Lesley Smith

Автор фото, Reuters

Підпис до фото, Нещодавно Мердок побував на грі Супербоул разом із дочкою Елізабет (ліворуч) та Енн Леслі Сміт

Мердок і Сміт планують відсвяткувати весілля наступного літа. Після цього молодята збираються жити на чотири будинки: у Каліфорнії, Монтані, Нью-Йорку та Великій Британії, розповів медіамагнат.

Зі своєю попередньою дружиною, колишньою супермоделлю Джеррі Голл Мердок розійшовся минулого року. Раніше він був одружений на австралійській стюардесі Патрісії Букер, журналістці з шотландським корінням Анні Манн, а також бізнес-леді китайського походження Венді Денг.

Від колишніх шлюбів Мердок має шістьох дітей.

Мердок також розповів газеті, що пропозицію своїй обраниці він зробив у День Святого Патрика, небесного покровителя Ірландії, пояснивши, що на одну чверть є ірландцем.

Мільярдер додав, що, пропонуючи нареченій руку і серце, він надзвичайно хвилювався.

Ви завжди можете отримувати головні новини в месенджер. Достатньо підписатися на нашTelegram або Viber