"Знищіть тиранію Вашингтона": медведєв закликав американців рятувати "полковника Трампа"

Читать на русском
Автор
1572
Дональд Трамп
Дональд Трамп. Фото Відкриті джерела

Скандальний експрезидент США знову закликає прихильників до протестів

Експрезидент США Дональд Трамп, який знову хоче взяти участь у президентських перегонах, заявив, що його заарештують наступного тижня та закликав американців до протестів. Тим часом його заклик підтримали в росії.

Як повідомив він у соцмережі Truth, про це свідчать джерела з офісу окружного прокурора Манхеттену. Як повідомляє AP, йдеться про справу щодо виплати грошей за мовчання жінкам, які стверджували, що мали сексуальні контакти з ним.

"Найвидатнішого кандидата від Республіканської партії і колишнього президента Сполучених Штатів буде заарештовано у вівторок наступного тижня", — написав Трамп.

При цьому він закликав своїх прихильників до протестів із метою "повернути націю".

На тлі цього в Нью-Йорку правоохоронці посилюють заходи безпеки, на випадок, якщо такі звинувачення Трампу все ж таки будуть пред’явлені.

Варто зазначити, що на цю посаду вже відреагував колишній президент росії і чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв, який закликав "знищити тиранію Вашингтона".

Як повідомлялося раніше, крім цієї справи проти Трампа ще можуть притягнути до відповідальності через підбурювання людей, які 6 січня 2021 штурмували Капітолій.

Крім того, у жовтні 2022 року в його резиденції знайшли секретні документи, які стосуються Ірану та Китаю.