Росія з 1 квітня очолить Раду Безпеки ООН, це звучить абсурдно - «Holtec International»

Поділитися
Росія з 1 квітня очолить Раду Безпеки ООН, це звучить абсурдно - «Holtec International» © Bild
Найвидатнішому диктатору-геноциднику 21-го століття, дадуть високу трибуну.

Компанія "Holtec International", яка є багаторічним партнером українського "Енергоатому" та виступала підрядником будівництва в Україні Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, звертає увагу міжнародного співтовариства на те, що Росія 1 квітня очолить Раду Безпеки ООН - головний світовий орган з підтримання миру в усьому світі. Відповідну заяву оприлюднив президент і головний виконавчий директор "Holtec International" Кріс Сінгх.

"Це звучить настільки абсурдно, що більшість вважатиме це першоквітневим жартом, але це не жарт, і треба діяти заради людства", – зазначив він.

За словами Кріса Сінгха, дуже іронічно, що Володимиру Путіну, найвидатнішому диктатору-геноциднику 21-го століття, дадуть високу трибуну, з якої його поплічники будуть виливати нахабну й абсурдну брехню, як вони це роблять у ЗМІ третього світу, щоб приховати свої щоденні жахливі злочини й схилити світову громадську думку на користь Росії.

"Брехня Путіна не прижилася: цивілізований світ у переважній більшості вважає його підлим "вампіром" (якщо запозичити назву, яку дали йому колишні наближені). Минулого тижня брехливого міністра закордонних справ Путіна гучно висміяли в Делі, коли він намагався звинуватити у війні Україну. Проте, не всі країни засудили агресію Росії, а деякі продовжують підтримувати Путіна і його режим, тому залишається принципово важливим в інтересах міжнародного миру і безпеки позбавити його цієї трибуни", – наголошує очільник провідної світової енергокомпанії.

У зверненні йдеться, про те, що згідно зі статутом ООН, Росію можна юридично позбавити можливості головувати в Раді Безпеки. Історична правда полягає в тому, що Росію ніколи не обирали постійним членом Ради Безпеки, вона просто узурпувала це місце після розпаду Радянського Союзу. Західні демократії, працюючи з Генеральним секретарем, можуть оголосити членство Росії незаконним на обґрунтованих правових підставах і призупинити засідання Ради на квітень.

"Зрештою, світовий орган повинен виключити державу-порушника, чиї звірства не дають спокою совісті людства. Допустити шоу жахів, в якому Росія відповідає за мир у всьому світі, було б образою на тлі кривавої бійні, яку вона спричинила народові України. Потурання злому путінському режиму не спрацювало і не спрацює. Правильні дії з боку США, Великобританії та Франції полягають у тому, щоб посилатися на Статут ООН і діяти негайно, щоб виключити країну, яка скоює злочини проти людяності з повною безкарністю", – наголосив головний виконавчий директор "Holtec International".

Він зазначив, що компанія Holtec International працює в Україні вже 20 років, реалізуючи кілька критично важливих проєктів в атомній енергетиці, деякі з них знаходяться у Зоні відчуження ЧАЕС. Агресія та звірства Росії в Україні вплинули на сім'ї багатьох співробітників компанії, які працюють у Київському операційному центрі.

"Саме їхній біль та страждання (свідками яких ми є) підживлюють нашу ненависть до злобного режиму Путіна в Москві. Усунення Росії як необхідного постачальника енергоресурсів в Україну шляхом допомоги у відновленні та розширенні атомної енергетики України й, таким чином, забезпечення повної незалежності країни від російського шантажу в майбутньому має стати нашим пріоритетом у бізнесі. Світ також повинен прагнути вигнати Путіна і його оточення з усіх поважних інституцій як справедливу відплату за його нестримне варварство", – констатував Кріс Сінгх.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний суд Гааги офіційно заявив про можливу причетність російського диктатора та уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової до депортації дітей з території України, та видав міжнародні ордери на арешт указаних осіб.

У той же день генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй (ООН) Антоніо Гутерреш заявив, що продовжить комунікацію та зустрічі з лідером РФ Володимиром Путінимпопри видачу ордера на його арешт

Американська компанія Holtec International, багаторічний партнер "Енергоатому", виступала підрядником будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, яке в квітні 2022 року було введено в експлуатацію.

Глава I Статуту ООН кодифікує цілі та принципи ООН, в тому числі:
▪️ "Підтримувати міжнародний мир та безпеку",
▪️ "Вирішувати свої міжнародні спори мирними засобами",
▪️ "Утримуються у своїх міжнародних відносинах від загрози застосувати силу або її застосування проти територіальної цілісності або політичної незалежності будь-якої держави".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі