Колаборанти йдуть в тінь…

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Колаборанти в Кропивницькому в більшості пішли в тінь, хоча у багатьох з них є люмінесцентне світіння, що нічим не змити. Раніше, коли не розгорялося  до нинішніх масштабів полум’я війни, з ними було якось зрозуміло. Представники цього антиукраїнського кодла «гордо називали себе єлисаветградцями». Але місто перейменували не на їх користь.  Але вони все одно грали проти України на «російському роялі» і п’ять років  юрмилися в судах і по під судами, вишукуючи свою «російську історичну правду».

Після 24 лютого певна, і більша частина того болотно-московського люду тимчасово  принишкла, і навіть вдягнула вишиванки. Але якась частина з них і насправді визнала  свої помилки та вчорашню неправоту і покаялася. А інші все ж сидять у засідці і в очікуванні, і не просто в очікуванні «свого зіркового часу». Весь цей обмежений совістю, а іноді і розумом контингент роками виховувала, пестила та леліяла московська попівська братія.

Після певних дій влади та викриття СБУ антидержавницької діяльності єпархій практично РПЦ на Кіровоградщині у московських настав час не паніки, а перегрупування сил. Іосаафа  замінили іншим, мабуть теж, слугою кремля. А якщо це не так, і він насправді не служить і не прислуговує кирилові, то нехай веде всіх своїх підлеглих з паствою до ПЦУ.

Показовим антиукраїнським плювком в обличчя громаді при повній мовчанці влади сталося «водруженіє на висоті фігури російської покровительки міста Єлизавети». Не обійшлося і тут без іосаафових попів та кількох нахабних колаборантів, що «косять під набожних і пухнастих». Вони й «призначали місту святу покровительку».

А нещодавно підняли питання про антиукраїнський список почесних громадян міста, де переважна частина є люди з антиукраїнською сутністю. Можливо поштовхом став випадок з одним із почесних, якого  викрили на співробітництві з країною агресором.

То ж до вчорашніх лав «палких єлисаветградців» треба пильно придивлятися, бо час від часу хтось із них «викликає вогонь на себе» російськими ракетами. Блекаут: без води, світла, зв’язку, інтернету та перебоями з хлібом, повинен дати привід для роздумів хто з нами поруч.

MIXADV

цікаве