Лаврова ушпиталено на Балі – AP, Захарова каже, що фейк

Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров потрапив до лікарні на індонезійському острові Балі, куди він прибув для участі у саміті “Великої двадцятки”. Про це повідомляє видання Associated Press. Водночас фіційна представниця міністерства Марія Захарова заперечила цю інформацію.

Про це повідомляє Суспільне.

AP посилається, що інформацію про ушпиталення підтвердили офіційні особи Індонезії.

“Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров буй доставлений до лікарні після того, як у нього виникли проблеми зі здоров’ям після його прибуття на саміт G20 на Балі”, — йдеться у повідомленні.

Троє індонезійських урядовців на умовах анонімності підтвердили Associated Press, що Лавров перебуває на лікуванні на острові. Двоє з них сказали, що Лавров лікувався від хвороби серця.

“Офіційні особи заявили, що його доправили до лікарні Сангла у столиці провінції Денпасаре”, — пише видання.

Офіційна представниця МЗС рф Марія Захарова заперечила цю інформацію.

“Ми тут із Сергієм Вікторовичем (Лавровим — ред.) в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: виявляється, він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків”, — написала вона на своєму Telegram-каналі.

Згодом вона також оприлюднила відеозапис із Лавровим, на якому той підтвердив, що почувається добре, перебуває в готелі та готується до саміту G20.

15−16 листопада на острові Балі в Індонезії відбудеться дводенний саміт лідерів G20. 10 листопада російські дипломати підтвердили, що Путін не поїде на саміт “Великої двадцятки” на Балі. Делегацію на саміті G20 представлятиме глава МЗС рф Сергій Лавров.

MIXADVERT