легкий дощ

16°C

Краматорськ

Дощ
Вологість: 86%
Вітер: ЗПЗ-3 м/c
Суббота
Хмарно
14°C ... 26°C
Воскр.
Хмарно
13°C ... 24°C
Пон.
Дощ
13°C ... 21°C

Мешканця з інвалідністю із Краматорського району засудили за крадіжку в київському супермаркеті двох банок консерви салаки та чотири банки шпротів

Рейтинг користувача: 3 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Мешканця Дружківки засудили до п’яти років в’язниці.

Із вироку слідує, що інцидент стався 2 липня поточного року. Зловмисник перебував в супермаркеті, взяв із полиці дві банки консерви салаки та чотири банки шпротів, поклав їх у рюкзак і намагався винести не заплативши. Його зупинив співробітник супермаркету та викликав на місце події правоохоронців.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Печерський районний суд Києва ухвалив вирок уродженцю Дружківки, інваліду 3 групи, який під час судового засідання визнав свою провину у повному обсязі. Враховуючи, що до цього дружківчанин відпрацьовував 120 годин громадських робіт за крадіжку, суд засудив чоловіка до п'яти років позбавлення волі.

Якщо засуджений буде вважати, що суд виніс жорстке покарання по справі, то він має право його оскаржити в апеляційній інстанції.

Підписуйтесь на наш Telegram канал, щоб знати найважливіші новини першими. Також Ви можете стежити за останніми подіями міста та регіону на нашій сторінці у Facebook.

Коментарі

+50 Юрий Третьяченко 04.11.2022, 22:36
О наш суд...
+117 tolias11 04.11.2022, 23:59
А если бы , будь он не инвалидом, а каким-то ,,слугой народа", и украл миллион, то никто бы его и не посадил, а так, закон есть закон. Я ни в коем случае не оправдываю этого мужика, только пять лет тюрьмы за пять банок консервов, это слишком. И еще стоит заметить, он украл не какой-то инструмент или телефон, а еду, которую навряд ли потом продавал бы.
-6 maksim zvorygin 07.11.2022, 09:26
Похоже он клептоман,он каждый день будет воровать по несколько раз.
Только тяжело доказать.
Знаю есть одна воровка устроится на работу и год ворует . Её подловят уволится.Никто не сажает..А сколько ссор было в коллективе..И что она делает с наварованным-едет к подругам и заказывают полы ,пиццу бухают ..Романтика.Тётке 45 лет столько горя ,ссор ,разладов в коллективе принесла и Ни разу не сидела!!!!Все добрые..
Дети её запомнили это...
+11 Garik ttt 06.11.2022, 14:09
Пять лет тюрьмы за шесть банок консервов :o
Или там по любому лучше чем в обязательной эвакуации?

Коментарі можуть залишати тільки зареєстровані користувачі

Знайти на сайті