Орчі зграї у Лимані лиш почули, як на всю округу виє вовк. Вони здригнулися вмить, а дехто навіть подумав, що це найстрашніший звук, який вони коли-небудь чули. Вони так думали до тієї миті, доки це виття не підхопили інші вовки. Сотні. Тисячі вовків.
 
Потороч роззиралася навсібіч, як раптом побачила червоні, наповнені ненавистю вогні вовчих очей, що обступили їх зі всіх боків. Зі степу, із сухої високої трави, з-за білих крейдяних скель, з-за Святих Гір, осквернених орчими попами, сунули і сунули озвірілі зграї, у чиїй крові — тепер тільки лють. Чиста, як вода у джерелі, коли вона тільки проступає з-під землі.
 
Теорія ймовірностей для вовка — повне лайно. Бо у нього загинути завжди більше шансів, ніж у його сім'ї. Але на війні не діють закони. Математичні, зокрема. Тому орки хай не дивуються, коли їх в Лимані не захочуть брати у полон.
 
Lasciate ogne speranza, voi ch"entrate. Хто йде сюди, покинь усі надії.
 
Приватні будинки у Дніпрі, гуманітарна колона в Запоріжжі, зупинка громадського транспорту у Миколаєві. А в голові крутиться те сране "просто перестати стріляти" і "не важливо, як названа вулиця, якщо вона освітлена та заасфальтована". І це постійне, яке не відступає від тебе ось уже понад пів року саме до себе "Важливо, б*ять, важливо!" і одразу "Не зараз, не на часі, скільки б таких розбитих життів ти не бачила на власні очі, мовчи, христаради!"
 
Але вовче виття чути аж сюди.
 
Нагадую, що ми збираємо кошти на теплі спальники, термобілизну та ПНБ для військових. Найближча ціль — 200 тисяч гривень. Долучайтесь:
5168755460187145 (Приват)
4441114420794578 (Моно)