В Кремлі істерика. У них залишилася остання ставка

І вони планують зробити її на проведення псевдореферендумів

Усі заяви російських “фігурантів” про термінове проведення “референдумів” на окупованих територіях, а також внесення законодавчих змін про “мобілізацію” – це вияв істерики та паніки внаслідок поразок російських військ в Україні. “Все пропало”, “треба щось робити” – ось головні психологічні мотиви цих заяв та рішень. У Кремлі бояться ланцюгової реакції деморалізації та втечі своїх вояків. От і намагаються вигадати якісь “запобіжники”.

Якщо довелося так терміново приймати закони про кримінальну відповідальність за “самовільне залишення місця служби, дезертирство”, “добровільну здачу в полон”, “ухилення від служби”, “втрату військового майна”, “невиконання військового наказу” – отже, такі проблеми набули масового характер. А якщо вони почнуть ще й масову мобілізацію, то таких проблем стане ще більше.

“Референдуми” збираються провести вже за три дні. Звісно, ​​це буде банальна імітація та махінація

Ці “референдуми” збираються провести вже за три дні. Звісно, це буде банальна імітація та махінація. І в юридичному, і в політичному сенсі ці псевдореферендуми не матимуть жодного значення (як кажуть юристи, будуть нікчемними), і для Збройних сил України вони не стануть на заваді в їхніх діях зі звільнення українських земель, окупованих російськими загарбниками.

Алкоголік Дімон Медведєв своїми істеричними заявами хоче налякати не нас, а Захід. Це спроба налякати європейців загрозою ескалації війни, що, на його думку, має спричинити посилення тиску Заходу на українське керівництво з метою примусити Київ до переговорів із Кремлем. Але в результаті Кремль скоріше налякає своїх власних громадян, які за всієї своєї лояльності до Путіна воювати в Україні не хочуть.

Проведення псевдореферендумів на окупованих територіях означатиме, що ні про жодні переговори з Росією не може бути й мови

На закінчення нагадаю попередження президента Зеленського: проведення псевдореферендумів на окупованих територіях означатиме, що про жодні переговори з Росією не може бути й мови. Нинішня війна остаточно набуде безкомпромісного характеру.

Оригінал

MIXADVERT