Виявлено справжню причину війни

Митрополит Лука стверджує, що все це – через ЛГБТ-паради в Києві

На питання "што нє так з московським православієм?" треба показувати Василя Ломаченка.

Крутий спортсмен з купою титулів і нагород. Красивий атлет.

Яскравий типаж південного українця — його легко уявити в костюмі будь-якої історичної доби. Але він палкий любитель московського православ'я, і це мінусує всі його плюси. Це небезпечне кодло, яке плотно залізло людині в голову та з'їло мозок.

Ломаченко попав у новий сканадал, бо виклав інтерв'ю одного з найодіозніших бородатих — митрополита запорізького і мелітопольського Луки

Отже, Ломаченко попав у новий сканадал, бо виклав інтерв'ю одного з найодіозніших бородатих — митрополита запорізького і мелітопольського Луки. У ролику цей аццкій сотона розказує, що війна у нас через те, що…у Києві паради ЛГБТ. Мать моя женщіна!

Що там у нас із РПЦ в Україні? Не на часі знову закриття цієї секти? Лука у нас теж святий? Той самий Лука, який поміг здати у полон російським солдатам журналістку Віку Рощину?

Цей Лука давно взяв в оборот Ломаченка. Листами на підтримку, нагородами, причастями. Це дуже небезпечна агентура. Величезний шмат регіону Запоріжжя нині в окупації — а владі нормально? Цей кросавчег Лука у 2021-му хвалив Андрія Боголюбського за штурм і мародерство Києва — тоді окупант поцупив "Володимирську Богородицю". Тепер росіянські почвари облизують її та брешуть, що це вони самі її написали.

Лука не вперше несе треш, що українці "заслужили" війну через гей-паради у Києві. Нам правда треба такий піп? Чи всі бояться, що ж рейтинги, і зомбі-виборці не поймуть?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі