Спартц пропонували зустрітися з Єрмаком, але вона відмовилася — CNN

Поділитися
Спартц пропонували зустрітися з Єрмаком, але вона відмовилася — CNN © Congresswoman Victoria Spartz
Конгресвумен заявила, що не прийняла пропозиції зустрічі після критики з боку МЗС України.

Українські офіційні особи пропонували організувати зустріч між керівником ОП Андрієм Єрмаком і конгресвумен Вікторією Спартц, щоб прояснити ситуацію, яка загострилася після критики на адресу оточення президента України Володимира Зеленського. Але Спартц відмовилася від зустрічі. Про це повідомляє CNN.

Спартц визнала, що їй пропонували зустрітися з Єрмаком.

Але конгресвумен повідомила, що не прийняла пропозиції зустрічі після того, як її заяву розкритикувало МЗС України.

«Я вирішила, що ця зустріч буде непродуктивною за таких обставин», - сказала Спартц.

Також повідомляється, що 24 червня Спартц надіслала текстове повідомлення одному з помічників Зеленського, запропонувавши зв’язати його «з потрібними людьми», які, на її думку, можуть допомогти перемогти Україні у війні.

«Хочете відправити когось надійного для обговорення навчань, коли повернетесь, чи, можливо, вийде зустріч із (главою Міноборони Олексієм Резніковим) цього тижня? Вони також можуть привезти для вас дужу високотехнологічну техніку… він зробить це як послугу для мене і для вас, тож ці зустрічі відбуватимуться "не під запис», – написала Спартц.

Однак конгресвумен заявила, що її повідомлення було «вирване з контексту», а вона лише намагалась допомогти налагодити контакт із кожним, хто бажає перемоги України.  

«Твердження, нібито я маю якусь фінансову вигоду з цього, абсолютно неправдиві. Я витрачаю десятки тисяч доларів власних коштів, щоб допомогти в Україні», - заявила вона, закликавши розслідувати фінансові інтереси Єрмака.

Раніше Спартц надіслала нового листа президенту США Джо Байдену, щоб звернути увагу на останні події в Україні, включно з додатковими занепокоєннями навколо керівника ОП Андрія Єрмака.

Також вона вимагала, щоб президент України Володимир Зеленський відповів перед Конгресом США, «чому керівник офісу президента Андрій Єрмак фактично взяв під контроль усі інституції та створює диктатуру під маскою війни?».

Детальніше про конфлікт конгресвумен і керівника офісу президента України читайте у статті Тетяни Силіної «Спартц проти Єрмака та обидва – проти України».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі