НАША ЄДНІСТЬ НАША ЗБРОЯ. ВОРОГ ЦЕ РОЗУМІЄ!

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Колись брав інтерв’ю у священослужителя храму ПЦУ (тоді ще УПЦ Київського патріархату). Задав трошки провокативне питання: “До якої церкви пане священнику потрібно ходити Українцям?”. Відповідь була наступною: “Не важливо до якого храму ходити та звертатися до Бога в молитві. Головне регулярно відвідувати храм та молитися до Господа”. Це була крута відповідь УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ. В ній прописувалася Єдність!

Свого часу також була можливість запитати те ж саме в священника РПЦ, але вже не для інтерв’ю, а так, для себе. Відповідь була абсолютно протилежною. Власне якою вона була, можна зрозуміти нижче.

Знайшов на сторінці Юрій Митрофаненко відео приїзду головного по області московського попа. Людина в своїй промові робить все для роз’єднання людей. Називає ПЦУ протистантами – сипле стару російську методичку, що  мовляв ПЦУ офіційно не зареєстровано в небесній канцелярії: “До так званої ПЦУ, яку ми не визнаєм церквою канонічною…… такі сообщєства можна назвати протистантськими”. Власне поводить себе, як ображений закомплексований хлопчик і аж ніяк не представник духовенства.

Приїзд цього агента в рясі з такою промовою – це як команда “на старт” від ворога. Політичне управління, армія та віра – це три кита на яких стоїть та існує держава. Якщо ці кити перетинаються, то утворюється імперія по типу росії і це призводить до війни проти інших народів.

Керування вірою людей – це найганебніше, що може зробити політичне управління. Російська церква вже демонструвала свою присутність на політичному тлі. Пам’ятаємо мітинги за єлисаветград. Зараз же ні в кого думаю не виникає сумніву звідки йшов шлейф та вказівки (оперативно змінили думку навіть ті, які були ярими прихильниками теї назви), а піднімали віруючих якраз оця московська агентура. Використовували віру та віруючих, щоб засунути сюди російську присутність і створити потужний козир для ворога під назвою – “єлісавєтград – рускій город”. Ці дії показали, що РПЦ не має право на існування.

Зараз взялись за нашу ЄДНІСТЬ! Люди вірять і нажаль довіряють – довіряють людині з хрестом на грудях. І це страшно, коли певний відсоток Українських людей піддається такому управлінню не розуміючи, що ці істоти вже давно перейшли межі. Управління в руках російської агентури РПЦ – це дуже серйозно!

Мені огидно це слухати. Ця промова мене вчергове переконала, що РПЦ – це озброєне посольство росії в Україні зі своєю армією. Озброєне віруючими Українцями, які підуть на все заради Господа. Пам’ятаємо, що агенти вже виводили свої війська проти України в Кропивницькому і в нас є купа матеріалу хто це робив та як. Вони (РПЦ) ще тоді перестали існувати, як церква. Вони перетнули межі, які не має права перетинати духовенство. Вони не тільки їх перетнули, а вже неоглядно за цими межами, і ця промова тому доказ.

Дмитро Семенюк

MIXADV

цікаве