​Голова ГО «Спілка Ініціативних Рухів» Ірина Денисова: Гетмацев, Третьякова, Тищенко та інші - це невиліковна онкологічна пухлина країни

Група підприємців написала Звернення до Зеленського з вимогою прибрати Данила Гетманцева, котрий, отримавши владу над підприємцями, вирішив повернути країну до часів пізнього Брежнєва, коли ручне керування економікою та жорстке державне регулювання поглибило економічну кризу, призвели до збільшення дефіциту, а з іншого боку - створили касту цеховиків, які працювали під прикриттям партійної номенклатури, котрі мали можливість використовувати корупцію для отримання дефіциту і його перепродажі, а також створенню підпільних підприємств.


Судячи з усього, Гетманцев знову хоче підпільних цеховиків та дефіцит і колапс економіки, аби лише керувати економікою в ручному режимі. При цьому, як вже вся країна знає, Гетманцев, як і Зеленський, як й інші представники влади, котрі мають бізнес, до своїх бізнесів свої системи контролю і вимог – не застосовують.

І тут підприємців запросив Єрмак. Особа, котра не має юридичної влади щось вирішувати по Гетманцеву. Але все стає на свої місця, коли розумієш, що і Гетманцев і Єрмак працювали в одному ланцюжку помічниками депутатів від партії регіонів. Гетманцев у Сівковича, а Єрмак у Тадеєва. І ці люди будуть думати про бізнес? А от бізнес про них – думає і продовжує висловлювати свою точку зору на поведінку Гетманцева. Цього разу інтерв’ю «КЗ» дає підприємець, Голова ГО «Спілка Ініціативних Рухів», Голова ГО «За Свій Вибір» Ірина Денисова.

- Ірино, з вашої точки зору, яку шкоду наносить економіці країни Гетманцев, чим це шкідливо для малого і середнього бізнесу?

-Руйнування середнього класу, як такого. Адже падіння економіки країни на руку тільки зрадникам.

- Як вважаєте, чим він насправді мотивується, пропонуючи свої ідеї? Збагачення за рахунок штрафів та перевірок - нові корупційні схеми, в наслідок кримінальне збагачення? Чому бізнес так жорстко протестує? Які підстави?

- ФОП після нововведень від Гетманцева автоматично стає банкрутом. Відповідає ФОП усім майном, навіть за похибки. Отже, ціль діяльності Гетманцева - банкрутство ФОП та брудні перевірки.

- Розкажіть, як після таких нововведень почуває себе малий та середній бізнес у вашому регіоні? Чому? Що допомагає, що заважає розвитку?

- Бізнес почуває себе розчавленим. Немає ніякого діалогу у можновладців з малим бізнесом, громадськими організаціями, профспілками, з тими, хто захищає права і свободи пересічного громадянина. Того, хто, розуміючи усі ризики, не зважаючи на усі бюрократичні перепони, став ФОПом. Самозайнятою особою, яка з перших кроків повинна платити за все.

Підприємці закривають бізнес, розуміючи, що за кожну похипку штраф, що їх майно завтра може бути реквізовано.

Їх мають як рабів, які мають тільки зобов’язання та не мають прав.

Усі служби держави мають напрямок на кару, а не на допомогу. Як може почувати себе бізнес?? Він вмирає, держава отримає масу безробітних, з якими не зможе впоратися.

Під час пандемії COVID-19 багато хто не витримав навантаження,та не дали передиху, і знов тягар РРО.

Бізнес потерпає, це вбиває його беззворотнє явище.

А заважає розвитку відсутність програм по відновленню в період та після пандемії. Відсутність діалогу між ФОП, як потужним платником податків (у кількості малих та середніх ФОПів), створення груп, рад та інших формувань задля відтягування уваги від головного - знищення малого бізнесу в країні.

- Як ви вважаєте, як повинно бути для розвитку безпосередньо вашого бізнесу, а також малого і середнього бізнесу загалом?

- Повинно існувати безліч програм для допомоги, з направленням на підтримку росту малого бізнесу, а не ініціативи з постійним «затягування пасків» на шиї у підприємця.

- Пані Ірино, з вашої точки зору, чому певна кількість в суспільстві не знає, або робить вигляд, що не знає і не розуміє, що саме підприємці малого та середнього бізнесу стали волонтерами і саме вони допомагають армії та теробороні? Чому це приховує влада і чому вона не зацікавлена в такій допомозі?

-Влада не зацікавлена, оскільки на фоні нашої діяльності і нашої допомоги чиновники матимуть непривабливий вигляд. Люди не довіряють зажертим представникам влади, які під час війни тільки збагачуються на піарі своїх персон та створюють нові схеми брудного напрямку. Волонтер має мати статус, щоб у разі його поранення або смерті держава мала нести відповідальність. Волонтер ризикує постійно, але держава не помічає цього, щоб не нести відповідальність. СМІ рекламують тільки чиновників високого рангу за для майбутніх виборів, а посадові особи зловживають цим.

- На Вашу думку, чому особа, котра відмовляється пояснювати походження коштів своєї родини ще до зайняття нинішньої посади, так жорстко знищує малий та середній бізнес в Україні?

- Напевно в його діях проявляється зацікавленість корупційних діячів при владі. Зрадників свого народу, а народ - єдине джерело влади, треба карати конфіскацією майна та саджати за грати, перевіряючи родини та близьке оточення, бо корупція -це родинне угруповання кримінального нахилу за підтримкою різних державних структур, в яких куми, брати та родичі.

- Як би Ви для себе та інших пояснили, що держава виплачує шалені кошти з бюджету певній категорії чиновників, бюджетникам, суддям і прокурорам, але не має жодного плану з приводу підтримки бізнесу, не пропонує розвиток в країні і не піклується про зменшення безробітних, адже бізнес розвивається лише тоді, коли є платоспроможне населення, а не лише певний відсоток тих, хто отримує кошти з бюджету? Чому такі структури функціонування держави підтримує Гетманцев?

- Схеми, перевірені часом, дають шалені статки. Війна чітко показала, з якими грошима збігають з країни можновладці. Гетьмацев, Третьякова, Тищенко та інші (а їх дуже багато), це - невиліковна онкологічна пухлина країни. Саме тому очищення влади є пріоритетом для держави. Ну і потрібні закони, коли, якщо депутат, то не більш 2-х каденцій. Також країні вкрай необхідна відповідальність за кожну обіцянку влади - судова, кримінальна та інша.

Конфлікти і закони

На фото Ірина Денисова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.