xcounter
#

Рашисти залишили доказ своїх злочинів прямо на ТОС-1 "Солнцепек" (фото)

190604
Рашистський ТОС-1 "Солнцепек", ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистський ТОС-1 "Солнцепек", ілюстративне фото довоєнних часів

Справді, "аналогов нет" такому нахабству та цинізму в світовій історії ведення воєн

У відкритому доступі з’явилась фотографія, яка свідчить – орки на пускову установку однієї із своїх систем ТОС-1 "Солнцепек" нанесли напис, який свідчить про те, що вони свідомо били по житловим кварталам Харкова та прагнули завдати максимальних руйнувань місту та максимальних страждань для мирного населення.

І судячи з лейблу, саме рашисти запустили це фото в публічний оборот, з метою відповідного впливу на усі можливі аудиторії.

Читайте також: ЗСУ знищили рідкісну бронемашину рашистських вогнеметників (фото)

Максимальна дальність стрільби ТОС-1 "Солнцепек", за даними з відкритих джерел, коливається в діапазоні до 4-10 км, ризик потрапити під нищівний удар у відповідь ЗСУ був максимально високим.

Тому той напис на пусковій установці міг слугувати в тому числі й "для підтримки морального стану" орків, відповідно їх варварським та кримінальним уявленням.

Рашистський ТОС-1 "Солнцепек", ілюстративне фото довоєнних часів

У світовій історії не було ще прикладів, коли загарбник своєю ж рукою на своїй техніці лишав прямі докази своїх воєнних злочинів. Тому сподіваємось, що згадане вище фото в майбутньому знадобиться, щоб притягнути до відповідальності конкретних військовослужбовців армії РФ, що стріляли із цього самохідного вогнемета. А не тільки для того, щоб окреслити різницю, наскільки російський рашизм мерзенніший за німецький нацизм.

Читайте також: У кого рашисти купили Т-34 для параду, і як це показало реальну слабкість РФ