До бази Центру “Миротворець” внесли заступника генерального прокурора Симоненка, який підписав так звану “підозру” п’ятому президенту Петру Порошенку, а також прокурорів та слідчого ДБР, які причетні до цієї справи. Це видно із повідомлень на сайті “Миротворця”.

На сайті йдеться, що заступник генпрокурора Симоненко Олексій Юрійович, перебуваючи у змові з групою невстановлених осіб, усвідомлюючи злочинність своїх діянь, взяв участь у фальшуванні так званої доказової бази за звинуваченням у держзраді президента України Порошенка. Користуючись короткочасною відсутністю генерального прокурора України, грубо порушивши присягу та законодавство України, підписав сфабриковану підозру про злочин Петру Порошенку – мовиться у повідомленні.

Читайте також:  Боевиков ОРДиЛО на службе не может удержать даже страх и безысходность. Массовое дезертирство.
Олексій Симоненко myrotvorets.center

Старший слідчий в ОВС ДБР Дзвоник Максим Іванович підписав клопотання про застосування щодо Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Прокурор першого відділу процесуального керівництва Першого управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань, Бєлкін Юрій Геннадійович – за дорученням Симоненка здійснював повідомлення про підозру. А також прокурори Офісу Генерального прокурора Сафарян Олександр Едуардович та Бондаренко Олексій Петрович, які брали участь у фабрикації справи проти Порошенка.

Як повідомляв 5.UA, в базу Центру “Миротворець” також потрапила суддя Печерського суду Віта Бортницька, яка ухвалила рішення про арешт майна п’ятого президента Петра Порошенка, – за “усвідомлені дії, спрямовані на руйнування судової системи України шляхом її дискредитації та підриву довіри до неї”.