Майдан треба доводити до кінця

Джон Сміт

Канали олігархів з 2014 року діяли разом з російськими силами інформаційно-психологічних спецоперацій і залякували українське населення. Путін в цьому гоп-стопі тримав ніж біля горла жертви, різав і вбивав, а канали медведчуків-коломойських отак показували рукою на страждання і пояснювали жертві, що буде, якщо вона не погодиться на умови. Чи змовлялися попередньо олігархи з путіним і чи розписували попередньо ролі, невідомо, але умови, які вони висунули населенню, співпали: скинути “владу бариг”, “партію війни”, чи як там вони її називали, і поставити “партію миру”. Партію, яка тут же остановіт войну, договорітся по-сєрєдінє.

Та ж Наташа Мосєйчук з перших же днів окупації Криму вже знімала пропагандистські шоу – запрошувала міністра оборони і несподівано зводила його в прямому ефірі з солдатом в оточенні, який в емоціях казав всілякі слова, а міністр здавався холодним і бездушним, який – КНХ – Кинув Наших Хлопців.

Все це був гоп-стоп після Майдану, акт залякування і розбою населення, яке вздумало кинути виклик олігархам і путіну. Цей гоп-стоп удався. Ті сили, які не злякалися наїзду, відсунуті від влади, і нині наша влада це а) олігархи, які розграбовують Україну, і б) агентура РФ, яка її розвалює з середини.

Після перемоги вони прикрутили кранік залякувань. Це їм вже б почало шкодити. В новинах повністю стали ігнорувати загиблих, військові стали постачальниками новин в основному про наркотики і кримінал, а Наташа більше не робить прямі ефіри з хлопцями, яких кинула влада.

В результаті населення перестало боятися. А де пропав страх, пропала віра всім цим промокашкам з їхнім базіканням про сало 50 грн, скумбрію по 8 і ріст жирів у маслі. Раптом виявилося, що виробники масла взагалі заявили про скору пропажу масла, а не про який ріст жирів, а цей тупий нахабний 3,14дьож про 8 грн став тільки бісити населення, для якого ціни на все виросли в рази.

Так от, падаючі рейтинги у клоуна – це дуже добре. От тільки не клоун – корінь наших проблем. Не буде клоуна-шутніка вони підсунуть нам клоуна-продавця пірамідок. Все це буде продовжуватися безконечно, доки всі здорові сили суспільства не зрозуміють, що вийшовши на Майдан, Майдан треба доводити до кінця. Не можна, забираючи банк у нечисті, яка перетворила його в піраміду МММ, не саджати саму нечисть, всіх дотичних до неї та не конфісковувати все їх майно. Існує правило виписане століттями: починаєш битися з ворогом – добивай. А якщо ти як баран помекав і рогами боднув, а потім повертаєшся знову щипати травку, то вовки повернуться і з’їдять тебе.

Я хочу побажати нам всім в новому році не чекати остаточного розвалу України, не випустити шутніка і розбігаючийся щурятник з наших рук, а виловити весь цей кагал і запроторити туди, де їм і місце. А потім створити такі правила в нашій країні, по яким ніхто і ніколи знову не зможе поставити нам президентом ніякого нового дурачка, за спиною якого буде нас жерти.

 

Колаж © УП

Автор