ОПУ розголошує держтаємниці

Ірина Фріз

Отримала відповідь від Служби безпеки України щодо наявності допуску до державної таємниці у громадянки М. Левченко, помічниці Президента України Зеленського.

Служба безпеки України заперечує наявність допуску до держтаємниці у зазначеної особи. Таким чином, перебування М. Левченко в кабінеті під час обговорення операції «Авеню», про яке повідомив журналіст Юрій Бутусов та екс-голова ГУР МО Василь Бурба, було незаконним та мало ознаки злочину, що передбачений ст. 328 ККУ (розголошення державної таємниці).

Президент не міг не знати про відсутність у своєї помічниці допуску, а тому не мав права залучати її до обговорення питань, що підпадають під обмеження «цілком таємно».

Подальший витік інформації також потребує детального розслідування на предмет наявності складу злочину «державна зрада» помічницею президента М. Левченко, яка не повідомила Офіс Президента про наявність у її чоловіка громадянства Російської Федерації.

Переконана, що СБ України має дослідити всі факти перебування громадянки М. Левченко у заходах з обговорення питань з обмеженим доступом та вжити заходів із мінімізації ризиків, що могли виникнути у разі їх потрапляння ворогові.

Прошу вважати це заявою про злочин та СБУ надати:

– правову оцінку незаконному доступу М. Левченко до відомостей, що становлять державну таємницю;
– провести розслідування щодо дотримання режиму секретності та таємного діловодства в Офісі Президента України;
– провести розслідування щодо фактів перебування осіб без допуску до заходів з обговоренням інформації з обмеженим доступом на нарадах за участі Президента України, керівника Офісу Президента України тощо.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Ще один гарячий привіт Офісу Зеленського від фракції “Європейська Солідарність”.

СБУ відповіла на запит депутата Ірини Фріз щодо особи незрозумілого роду занять Марії Левченко, оформленої у студії “Квартал-95”, але яка постійно перебуває біля президента Зеленського, в т.ч. під час нарад, де обговорюються державні таємниці. СБУ повідомила, що мадам Левченко, одружена з колишнім помічником депутата держдуми Росії Валуєва і громадянином Росії Гогілашвілі, допуску до державної таємниці ще й досі НЕ МАЄ.

Тобто команда ЗЕ спробувала забити баки суспільству тим, що зарахували Левченко в штат Офісу президента, і розповіла байку, ніби Левченко виконувала обов’язки помічника президента на громадських засадах. Але! Допуску до державної таємниці мадам Левченко не мала ані тоді, ані зараз!

І причина цього очевидна. Жоден офіцер СБУ не надасть допуску до державної таємниці особі з такими життєвими обставинами.

Тобто в Офісі президента ще й досі в режимі ріал-тайм продовжують порушувати закон про державну таємницю, розголошуючи її ну от взагалі сторонній особі. А вдома у мадам Левченко повноцінний інформцентр, куди стікається інформація зразу з Офісу президента і з військової розвідки. А донедавна ще й з МВС.

Вам зрозуміло, чому Байден з ЗЕ говорив лише через 2 доби після переговорів з Путіним? А толку йому говорити з установою, де державні таємниці розголошують бозна кому? І Байден – це тільки перший приклад.


Джон Сміт

СБУ, яка відповіла, що Марія Левченко, яка постійно присутня на обговоренні державних таємниць, не має доступу до державної таємниці, це як відповідь: “Що ви від нас хочете? Ми тепер всього лише підрозділ клоунів з 95 кварталу. Самі розгрібайте”.

Тобто Левченко, яка разом зі своїм чоловіком, приймала участь в проекті ФСБ (“Центр здоровой молодежи” – в російському суді попередній керівник дав покази, що організував його за наказом ФСБ для проникнення в закордонні кола), сидить в кабінеті Зеленського, постійно слухає секретні спецоперації, які в її присутності обговорює Зеленський, а потім ці операції раптом зриваються, і деякі їхні виконавці гинуть.

В перекладі, СБУ фактично підтвердила, що Зеленський перебуває в триваючому злочині: постійно розголошує державну таємницю.

“Как только я нарушу закон, я уйду сам” © .
* “Ти хочєш, штоби російськиє танкі на слєдующій дєнь стоялі в Кієвє?” Руслан Демченко,
* Єрмак – синок співробітника ГРУ ГШ РФ,
* Левченко – керівниця української філії проекту організованого ФСБ,
* Її чоловік Гогілашвілі, помічник російських депутатів, кураторів згаданого вище проекту ФСБ, і який живе під одним дахом з керівником української розвідки Будановим…
* І тд, і тп… =>
=> Кремль обставив Президента Зеленського з усіх боків своєю агентурою.

При цьому СБУ паралізована сусідом по під’їзду, а її генерали замовляють вбивства один одного, тікають за кордон і погрожують звідти розповісти, як саме “Зеленському не заносять”.

В цьому випадку зобов’язані були б проявити ініціативу офіцери-контррозвідки, як це зробили їхні колеги в США, які здали таємні переговори Трампа з Путіним американському суспільству. Але їх російська агентура вже відшмагала по щоках: по дзвінку Путіна миттєво звільнила керівника операції по захопленню Цемаха. Тобто зі всіма ініціативними ворог в оточенні клоуна провів виховну роботу, щоб жили за російським “ініціатива дрючить ініціатора”.

Тому зараз СБУ в нас у країні немає. Є люди, які ходять на роботу і отримують там зарплату. Все.

Я думаю, що американський фільм “Не дивись угору” – це дитячий садок. В нашому виконанні сцена в овальному кабінеті виглядала б так:
Дзвінок Путіна.
Путін:
– Владімір Алєксандрч, ну как ето називаєтся? Ви клянетесь в дружбе, а ваши в ето время Цемаха похищают? Ето что такое?
Зеленський:
– Владім Владімич, да ето порошенковскіє кадри! Хотят поссоріть нас с вамі.
Кладе трубку, піднімає іншу, і в цей же день керівник операції Роман Червінський вилітає з роботи без пояснень.
Далі офіцера-розвідника везуть на задньому сидінні з мішком на голові.

Кінець.