Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив 4 канал

Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив 4 канал

28 Грудня 2021
5739
28 Грудня 2021
10:18

Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив 4 канал

5739
Бенефіціарними власниками стали, ймовірно, батьки депутата.
Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив 4 канал
Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив 4 канал

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Ковальов придбав ТОВ «ТРК Інтеррадіо» (4 канал). Про це свідчать дані YouControl.

Так, Олексій Ковальов значиться засновником ТОВ «ТРК Інтеррадіо», а Іван Ковальов та Наталія Ковальова (ймовірно, батьки нардепа) – бенефіціарними власниками.

Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик, після того як у вересні 2021-го зі складу власників вийшов Максим Варламов.

За даними УП, Олексій Ковальов був на новорічному корпоративі 4 каналу і його представили колективу як нового власника.

Сам нардеп підтвердив, що його родина придбала телеканал. У перспективі Ковальов планує зробити його «одним із лідерів серед інформаційних каналів».

«4 телеканал, на мій погляд, єдиний серед приватних мовників в Україні, який рівновіддалений від усіх політичних та олігархічних груп.

Переконаний, подібних медіа дуже бракує в Україні, адже телеканали, що обслуговують виключно власних господарів, завдають значної шкоди нашій державі та українському народу.

Відтак, наша родина вирішила придбати телеканал і зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим. Маю плани на швидкий розвиток, а репутація та професійність команди плюс нові додаткові можливості забезпечать 4 каналу можливість дуже швидко стати одним із лідерів серед інформаційних каналів.

Проукраїнський вектор каналу буде збережений, незалежна редакційна політика також (під час знайомства з колективом я вже підписав відповідну редакційну угоду). Вважаю, що телеканал має бути більш чітко спрямований на посилення об’єднавчих процесів в українському суспільстві. Це ще одне наше завдання в найближчий перспективі», – йдеться в його дописі у фейсбуці.

Дмитро Добродомов у своєму дописі зазначив, що «наступний етап розвитку та амбітні плани поборотися за лідерство потребують значних вкладень, котрі готовий взяти на себе новий власник».

Нагадаємо, Дмитро Добродомов став співвласником каналу в лютому 2021 року. 

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Ковальова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5739
Читайте також
15.07.2021 13:56
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду