А ось літак “Мрія”, він створений у совку, а значить московитський…

мах

Один “филозоп” правильно помітив, що дурням допомогти не можна.

В цьому сенсі цікаво читати всілякі дописи московитів і їхніх агентів в Україні про різні гарні речі, які були зроблені у нас протягом віків.

Якщо пише хтось про чудову архітектуру Львова, то ось цей дім австрійський, а це польський, а може й навпаки, Бог його знає. А те, що це місто не схоже ні на Краків, ні на Зальцбург, бо має саме український колорит, їм не доходить.

А ось літак “Мрія”, він створений у совку, а значить московитський, бо СРСР то Росія. А Україна тоді ніби й була, але там жили якісь дивовижні малороси.

А в польській частині не менш дивовижні малополяки. І в розділених Збручем селах за цією “теорією” в одній частині села жили малороси, а в іншій малополяки.

І Кондратюк – “гєніальний русскій інженєр”- сам читав. І всі основні провідники світової космонавтики: Корольов, Глушко, Янгель і Челомей, теж “русскія”, бо “нікакіх украіцев нєт”.

І київське динамо то не українська команда, бо тоді Київ входив до совка. Хіба можуть українці вигравати у московитів? Адін же народ.

І знаменитий борщ створений нібито українцями, але в той час різні її частини входили до різних держав і тому і поляки, і московити, і румуни, і угорці і ще бо-зна хто може на нього претендувати.

Це як з тими львівськими будинками.

Дійсно, дурням допомогти не можна…

Бо нічого не можна пояснити.

У них просто відсутні сприймаючи пристрої в голові.

Petro Maslyak

і