Зеленський дав заслуженого юриста нардепу від Слуги народу, племіннику бізнесмена Павлюка
Максим Павлюк (Фото: Радіо Свобода)

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання заслужений юрист України народному депутату від Слуги народу Максиму Павлюку. Відповідний указ опубліковано на сайті президента.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

Звання присвоєно "за вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм".

Максиму Павлюку 29 років, він племінник чернівецького бізнесмена Іллі Павлюка, якого називають одним з архітекторів перемоги Слуги народу на виборах 2019 року.

Нардеп Максим Павлюк – заступник голови комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, член тимчасової слідчої комісії Ради з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

До обрання народним депутатом працював заступником військового прокурора військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

У 2020 році Павлюк задекларував 1,9 млн грн виграшу в лотерею. У 2019-му він задекларував 900 000 грн виграшу в лотерею, а в 2018-му – 160 000 грн.

Тим же указом Зеленський нагородив орденом княгині Ольги III ступеня нардепа від СН Анастасію Радіну – голову комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики

Читайте також: Пістолет для Путіна, Герой України в ОПЗЖ. Кого і за що нагороджують українські президенти