Перемогти у війні стало неможливо

Валерій Прозапас

Українці переважно не усвідомлюють, але після вчинку Зеленського зі спецоперацією по “вагнерівцям” перемогти у війні стало неможливо, і ось чому.

Тепер у нас не буде взаємодії з західними спецслужбами, без інформації від яких неможливо планувати навіть оперативні завдання, не кажучи про стратегічні.

Українська розвідка повністю деморалізована і позбавлена ініціативи, її заходи не мають жодного сенсу, оскільки будь-якої хвилини можуть бути зупинені, злиті або названі “помилковими” умовною Безуглою.

Активізується кремлівська агентура в армії та спецслужбах, бо вона отримала чіткий політичний сигнал про безкарність підривної роботи на прикладі зливу “вагнерівців”.

Таким чином ЗСУ фактично позбавляються потужного інформаційно-розвідувального інструменту, який в сучасній війні відіграє визначальну роль, наша оборона стала великою мішенню для провокацій та агресії.

Тому, які б благосні цифри довіри до ЗСУ не давала соціологія, як би народ і влада не клялися в любові до них, – військові спеціалісти відчувають себе зрадженими, я знаю про що говорю, бо їх позбавили навіть шансу помститися путінським вбивцям.

Повторюся, неможливо перемогти у війні, коли в офісі головнокомандувача сидить зрадник.

Вибачте, якщо когось засмутив.
Тим більше левовій частині населення реально байдуже.

Автор