Понад 500 тисяч українців вимагають відставки Єрмака

Саме зараз у російських курсантів-артилеристів іспити. На лінії фронту. На війні. В умовах реальних бойових дій. Вони вчаться стріляти — і гатять важкою артилерією по живих мішенях ⏤ по українських бійцях.
У контексті цього хочемо запитати: як справи у контактної групи, яка відповідає про перемовини з Росією? Цинізм в тому, що її роботу курує завгосп Зеленського — Єрмак. Ми прекрасно пам’ятаємо, як радник Єрмака називав війну на Сході України «курортом для хлопчиків».

Єрмак, за задумом Зеленського, мав стати ефективним «переговорником», проте «донбаський» напрям, за який уже два роки відповідає Єрмак, провалений:
— попри задеклароване припинення вогню на Донбасі продовжують гинути українські військові,
— плану щодо повернення Донбасу немає,
— обмін полоненими не відбувається.

Натомість Єрмак спокійно собі веде бізнес з росіянами, зливає справу «вагнерівців», шукає компромат на Байдена для Трампа, його брат торгує державними посадами, а його кум Тищенко дерибанить Київ на пару із «смотрящим» за Києвом.

Людина, яку ніхто не обирав, розповідає як правильно керувати країною. Людина, яку ніхто не обирав, говорить від імені нашої країни на міжнародній арені.

Єрмак, ти щось не те робиш!

Ми вимагаємо його відставки. Понад 500 тисяч українців вимагають його відставки. Людина, яка пише цей пост, також ВИМАГАЄ ЙОГО ВІДСТАВКИ.

Ми вже зібрали понад 500 тисяч підписів за його відставку — це половина одного мільйона — мети, яку ми поставили цією весною. Наші активісти стоять у палатках і розповідають людям про злочини Андрюхи, а у газеті «Правдоруб», яку Єрмак ну дуже хоче закрити, є окремий бланк, де кожен може підписатися за його відставку.

Читайте також:  У Росії зробили цікаву заяву про контакти Зеленського з Путіним

Для Єрмака ми стали ворогом №1. Ми вже знаємо, що СБУ телефонує у типографії. Ми знаємо, що SOKYRA FEST, який ми провели у Черкасах був під загрозою через вказівку з Банкової. Війна з Єрмаком почалася давно.

Отже, робота триває. Ми доводимо взяте до кінця. Навіть якщо це буде довго, навіть, якщо це буде складно. Ми про тебе, Андрію, не забудемо. За Правдоруб, за наш FEST, а головне — за «ефективне перемир’я». Мільйон голосів за твою відставку вже не за горами!

687 387 гривень — саме таку суму ви вже зібрали для масштабної інформаційної кампанії, аби позбавити Єрмака впливу на державні процеси.

Підтримай нас. Підтримай майже заборонену газету «Правдоруб». Підтримай відставку Єрмака — кожна ваша гривня піде на те, аби у керівника Президента України палало.