Політика

Суд за позовом активістів до Подоляка відклали на жовтень – суддю терміново “пішли” у відпустку

Суд за позовом активістів до Подоляка відклали на жовтень – суддю терміново “пішли” у відпустку

Фото: Pixabay

Сьогодні, 14 вересня Святошинський районний суд Києва мало розглянути позов громадської організації “Справа Громад” проти радника Офісу президента України Михайла Подоляка щодо поширення ним неправдивої інформації, але суд терміново перенесли.

Про це повідомили на порталі ГО “Справа Громад”.

“Сьогодні о 16 годині у Святошинському районному суді мало відбутися судове засідання за позовом Справи Громад до рупора Банкової Подоляка. У березні цього року Справа Громад подала до суду на Подоляка – який публічно збрехав, звинувативши нас в тому, що ми були організаторами акції вандалізму на Банковій”, – йдеться у повідомленні.

Проте раптово, суддя, що мав розглядати позов проти Подоляка “пішов у відпустку”, тому засідання було перенесено на 21 жовтня.

“Це вже стає нормою – коли “правосуддя” на службі у Банкової раптово хворіє, йде у відпустку, мінується або просто вимикає інтернет…Ну нічого. Ми почекаємо. До зустрічі у жовтні”, – зазначили у “Справі Громад”.

Нагадаємо, ще в березні громадська організація “Справа Громад” подала позов до суду проти радника Офісу Зеленського Михайла Подоляка за наклеп. Подоляк назвав ГО організаторами акції протестів під будівлею Офісу президента. Адвокати організації кажуть, що не були організаторами акції ані фактично, ані юридично.

Тоді в ГО закликали Подоляка вибачитися перед П’ятим президентом України Петром Порошенком та активістами. І якщо це станеться, пообіцяли відкликати позов.

Між тим, раніше до дня народження ув’язненого одеського активіста Сергія Стерненка його прихильники влаштували акцію протесту під стінами Офісу президента.  Учасники акції палили фаєри та кидали їх на будівлю ОПУ. В Офісі президента пошкодження будівлі оцінили у два мільйони гривень

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.