Політика

Відкати для Офісу президента: як у Зеленського допомагають росіянам відмивати мільйони гривень

Відкати для Офісу президента: як у Зеленського допомагають росіянам відмивати мільйони гривень

Фото: Facebook

Український режисер Ігор Малахов, політтехнолог Сергій Гайдай і помічник керівника Офісу президента Михайло Подоляк стали учасниками злочинних фінансових схем.

Відповідні фото документів оприлюднив український журналіст і громадський діяч Андрій Дзиндзя на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, через ФОП Малахова, який 2014 року приїхав з Росії, в президента відмили майже 7 мільйонів гривень. Як виявилось, Малахов пов’язаний з одіозним політтехнологом Сергієм Гайдаєм, ба більше, вони спільно володіли ТОВ, що нині закрите.

“Тепер Малахова за кілька місяців надули, як “кульку Шарія”, зробивши йому сторінку у Вікіпедії та імідж “режисера-документаліста”, — зазначив Дзиндзя.

Він переконаний, що ФОП Малахова й надалі використовуватимуть для оплати праці Гайдая і відкатів Подоляку.

“Я вже купив багато попкорну і починаю відстежувати їхні заробітки, власність та інше і російські зв’язки Малахова мене також цікавлять”, — додав Дзиндзя.

Фото: Facebook Андрія Дзиндзі
Фото: Facebook Андрія Дзиндзі

Нагадаємо, громадська організація “Справа громад” подала позов до суду проти радника Офісу Зеленського Михайла Подоляка за наклеп.

Раніше народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар заявила про те, що закон про олігархів – “найбільша корупційна схема”.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.