понеділок, 26 липня 2021 13:31

Єрмак і Татаров поїдають "кварталівців"

Єрмак і Татаров поїдають "кварталівців"
Єрмак керує Офісом президента з лютого минулого року. Фото: president.gov.ua

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак і його заступник Олег Татаров скористалися відпусткою "кварталівського" друга президента Сергія Шефіра, та наприкінці минулого тижня продавили через Володимира Зеленського ідею обезголовлення вертикалі Івана Баканова в СБУ - звільнити керівника внутрішньої безпеки Андрія Наумова. Про це повідомляють "Наші гроші".

Видання називає Татарова правою рукою Єрмака у правоохоронних органах.

Влада сконцетрується по лінії Львочкін-Єрмак-Татаров-Портнов з урахуванням інтересів Коломойського.

Інші олігархи на чолі з Ахметовим та крупні бізнесмени, як і у Росії на початку правління Путіна, муситимуть частіше і глибше дякувати "погонам", доки їхнє місце не займе нова "ділова еліта", пише журналіст Юрій Ніколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер у МВС буде чотири міністри. Один із них - Татаров

Непублічний вплив на силовиків асоціюватиметься з тими, хто два роки-рік тому пройшли вигнання з СБУ Баканова і знайшли прихисток у бек-офісі Єрмака.

Серед них називають Миколу Беззубенка - колишній контррозвідник, став радником Єрмака, нещодавно захистив дисертацію під керівництвом Татарова. Низка його однослуживців цього літа очолили кілька регіональних митниць. Також називають колишнього СБУшника Івана Дралюка.

Єрмак-Татаров не зупиняться на поїданні "кварталівців". Наступним об'єктом поглинання виступить сектор заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, який контролює "Велике будівництво".

Президент Зеленський призначив керівником Офіса президента Єрмака торік у лютому, а його заступником Татарова - в серпні.

Татаров за президентства Януковича був заступником начальника Головного слідчого управління МВС.

У червні петиція за звільнення Татарова назбирала необхідні 25 тис. голосів. Президент відмовився звільняти.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак і Татаров поїдають "кварталівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі