ІнтернетТехнології

Швидкість супутникового інтернету Ілона Маска в Європі зросла

2

Середня швидкість інтернету Starlink в Європі зросла до 176 мегабіт в секунду. Про це повідомляє видання Wccftech.

Для порівняння швидкості супутникового інтернету Ілона Маска в різних регіонах журналісти використовували ПО Starlink Statuspage. Їм вдалося з’ясувати, що середня швидкість Starlink в Європі вище аналогічної в США — 176 проти 140 мегабіт в секунду. Також на території ЄС нижче затримка — 33 проти 50 мілісекунд. Середня швидкість завантаження по всьому світу склала 157 мегабіт в секунд, середня затримка — 43 мілісекунд.

При цьому користувачі інтернету Маска з Великобританії повідомляють про найнижчу швидкість завантаження. Це може бути пов’язано з не до кінця розвиненою інфраструктурою мережі.

Найвища швидкість завантаження через мережі Starlink була зафіксована в Австралії — до 300 мегабіт в секунду. Фахівці пов’язують це з установкою 13 наземних станцій, які були розміщені в регіоні цього літа. Також рекордні показники в Австралії можуть бути пов’язані з меншою кількістю користувачів, ніж в Європі і США.

2 Comments

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: portaltele.com.ua/news/technology/shvydkist-internetu-ilona-maska-v-yevropi-zrosla.html […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: portaltele.com.ua/news/technology/shvydkist-internetu-ilona-maska-v-yevropi-zrosla.html […]

Comments are closed.