Зеленський жодним чином не реагує на втрати ЗСУ

У кінці серпня 2020 року в інтерв’ю телеканалу Euronews Зеленський заявив, що закінчить війну ще у 2020 році, і дуже хвалився темпами «закінчення війни»: «Якщо порівнювати нашу команду й минулу – так, як я хочу (закінчити війну), ніхто не хотів. Таких темпів і так тиснути на це питання – ніхто такого не робив, і всі це бачать. І я говорю не лише про українців – всі наші іноземні партнери це бачать. Я знаю, що швидше мене ніхто це не закінчить».

Сьогодні вже 9 липня 2021 року, війна на Донбасі далі продовжується, Україна втрачає своїх захисників. Але Зеленський не лише не думає про те, щоб вибачитися за своє паразитування на війні, за свої порожні обіцянки. Команда Зеленського про війну, взагалі, забула. За 8 днів липня 3 військових загинуло, 7 – поранено, але жодної реакції ні з боку президента Зеленського, ні з боку РНБО, ні з боку української делегації в ТКГ немає.

Це при тому, що при Зеленському не звільнено жодного метру української території. Навпаки, території здавалися через «розведення» – а насправді, відведення військ.

Сьогодні армія сидить в окопах і несе втрати. І Зеленський жодним чином не бажає відповідати за свої слова. Як не хоче відповідати за відверту брехню на дебатах перед виборами президента у 2019 році, коли він сказав Президентові Порошенку: «В Україні йде війна. От такий Ви головнокомандуючий». З того часу пройшло вже більше 2 років – війна триває далі, а Зеленський зовсім не пов’язує тепер це з своїм статусом головнокомандувача.

Джерело

Автор