Варвари не зміняться. Ніколи (фото)

Helgi Sharp

У Данії сплюндрували пам’ятник Тарасу Шевченку і розфарбували в російський триколор (фото нижче).

Дуже показово для аквафрешної країни – програли данцям, а винні… “хохли”.
Кажуть, що воюють з Америкою, а людей вбивають в Україні. Бо перед Америкою жижки трясуться.

Це як вічно п’яне бидло – ненавидить інтелигента із сусіднього будинку, але замість нього піддає ногою маленьке кошеня. Так – для самоствердження.

Шевченка відмиють – він ще й не таке бачив у своєму житті. От тільки за два століття нічого не змінилось. І не зміниться ще два.

Добре б це пам’ятав той, хто хоче знайти мир в очах тих, для кого Україна завжди буде крайньою у всіх поразках та приниженнях.

Допоки зло не буде знищено. Тотально. Під новий світовий океан.

А повинно бути так, як на світлині! Колаж © Яків Бриль – на заставці.


Андрій Смолій

Пам‘ятник Шевченка в Данії після приїзду/програшу московитів.

Кому ще потрібні докази про цих «людей» і цю країну-бензоколонку. Це варвари. Це окупанти. Це маса, що ненавидить все навколо крім своїх Сталіна та Леніна.

І це ще один великий «привіт» нашому населенню, яке досі у великій мірі любить російське і росіян. Вболіває за них та «кайфує» під московські пісні, дивиться кремлівських «блогерів». Вони вас зневажають, а ви далі залишаєтесь в парадигмі «руского міра» та «старшого брата». Ось він, цей «брат» та окупант.

Скільки ще років потрібно, аби зрозуміти, що ми маємо забиратись геть від всього російського.


Embassy of Ukraine to the Kingdom of Denmark

Друзі!

Хочемо повідомити, що сплюндрований пам’ятник Тарасу Шевченку у Копенгагені вже очищено від кольорів прапора країни-агресора і ганебних слоганів російської пропаганди.

Дякуємо комунальним службам та всім небайдужим за оперативну роботу.

Розраховуємо, що данська поліція також оперативно відреагує на наше звернення та притягне винних у цьому акті вандалізму до відповідальності.

Всіх, хто міг би бути випадковим свідком або володіє будь-якою інформацією щодо цього інциденту, просимо звертатися до поліції та Посольства України в Копенгагені.

Dear friends!

We would like to inform that the Taras Shevchenko monument which was vandalized in Copenhagen has already been cleaned of the Russian tricolor and of the shameful slogans of Russian propaganda.

We are grateful to public services and everyone who was not indifferent for their efforts and work.

We expect that the Danish Police will also promptly respond to our request and draw out the offenders to justice.

Anyone who could be an accidental witness or have any information about this incident we ask to contact the Police and the Embassy of Ukraine in Copenhagen.

Після нашестя варварів:

Відновлено:


Иван Лютый

Около футбола.

Анчурийских болельщиков корежит и выворачивает наизнанку от всего украинского так же, как руспропагандоны исходят на говно в своих политических истериях и мракобесии. И это не удивительно, ибо то, что приматы поглощают внутри лепрозория, то они несут вовне. Так после разгрома Дании анчурийские футбольные болельщики в Копенгагене изуродовали бюст Тараса Шевченко – разрисовали цветами аквафреша и “украсили” его надписями “Нах*й НАТО”, “Крым русский”. Это является очередным доказательством того, что в рамках обряда (сеанса экзорцизма) изгнания из свинособак бесов или другой вселившейся в них нечистой силы подходят исключительно украинские атрибуты.

Сначала была эпилептическая ситуация с формой нашей сборной. Своими нечеловеческими и непригодными воплями свинособаки привлекли внимание к контурам нашей территории. В итоге западные спортивные СМИ начали давать пояснения для своей аудитории: что, как и почему. Как следствие, абсолютно далёкая от геополитики публика узнала, что существует Крым, что Крым украинский, и то, что он захвачен одичалыми.

После этого анчурийские футбольные функционеры, погоняемые властью, начали раздувать формальный скандал по поводу ставшего традиционным приветствия украинских болельщиков в адрес своего кормчего. Как следствие, началось обильное цитирование, и масса людей начала выяснять через поиск в интернете, что же это за х*йло и с чем его едят? Но самое интересное – скандал набирает обороты на международном уровне. Госдура грозит подать на Украину в суд за оскорбление их вошьдя, а западные болельщики и СМИ задаются вопросом: что значит х*йло и почему именно х*йло?

Собственно говоря, памятник Тарасу Шевченко в Копенгагене является иллюстрацией к ответу на вопрос: почему путин – х*йло?