У Горлівці земля йде з-під ніг

 

Хоч як би іменували себе формування т.зв. «ДНР, факт залишається фактом – вони не здатні виконувати функції на благо людей. Ну, а що виділяється ресурс, почасти розкрадається. 

«Донбассреструктурізація», «Об’єднана дирекція по реструктуризації підприємств вугільної промисловості Донбасу». А з 23 квітня 2021 року – «держпідприємство ДНР« Головне управління реструктуризації шахт ». Навіщо це?

«Міністерство вугілля і енергетики ДНР” не встигло навіть статут підготувати вчасно, чому не виконало розпорядження уряду «ДНР» № 88 від 23.04.2021г., А саме, т. Ананченко А.Є.      

А чи відомо цій «реструктуризації», що таке водовідлив? Так, можна ж відкрити енциклопедію – це видалення шахтних і кар’єрних вод з шахтних виробок. Тоді, навряд чи їм відомо про водо припливом або про водовідливному комплексі основного горизонту. Ну, так заглянули хоча б в доповідь III Міжнародної Науково-технічної конференції «Механіка рідини і газу», яка проходила 7-9 грудня 2014 року в українському місті Донецьку. 

Напевно, думають, навіщо читати, якщо з комплексу залишилися його частини. Це жахливо злочинно! Але чому через них має страждати мирне населення!

На території Микитівського району міста Горлівки з початку червня почали утворюватися провали земної поверхні діаметром 0,5м х 2м, 1м х 2м глибиною понад 10 метрів. Людям страшно. А місцева адміністрація лише спостерігає і робить виміри: «сьогодні на 10 см збільшилася, поглибилося на метр …». І це відбувається на вулиці імені Академіка Корольова. Знав би Сергій Павлович про таку «влади», напевно, скопом відправив би в космос. 

«МНС ДНР», «міністерство вугілля і енергетики ДНР», «адміністрація глави ДНР» в легкому замішанні, вони просто не знають що робити. Адже окремі райони Горлівки в надзвичайній ситуації. А «республіка» – на межі екологічної катастрофи. 

і