притягнення до відповідальністі Гордона

У судовому позові Порошенка до Гордона мене найменше цікавить автор позову і привід для позову.
Для мене тут є ключовим нарешті притягнення до відповідальністі Гордона, використовуючи його власну лексику, «за базар». Гордон десятиліттями хайпував, роблячи собі дешеву славу і популярність, яку потім конвертував в заробітки і зв’язки.
Але якщо його нецікаві і єлейні інтерв’ю з нафталіновими селебретіз викликали лише блювотні рефлекси, то яшкання з Гіркіним і Поклонською носять всі ознаки пропаганди і поширення наративів держави-агресора в українському інформаційному просторі.
Це я ще не згадував про «пірамідки», які цей шарлатан напарював довірливим людям, що від безнадії і відчаю несли останні гроші пройдисвіту, замість того, щоб звертатися до лікарів. А це вже підірване здоров’я, поламані долі, загублені життя.
Тому зло має має бути покаране. Для початку за безвідповідальний трьоп, а пізніше, можливо, і більш серйозні речі.
Гордон звичайно і з цього позову почне витискати максимум хайпу і вже це робить. Пише, що це помста Порошенка за те, що Гордон почав випускати власні цукерки. Я, звичайно, не куштував ці цукерки, але допускаю, що це таке ж фуфло, як і все, що пафосом робить цей, з дозволу сказати, лідер громадської думки.
Тому нехай краще запасається власними «пірамідками» і готується до судового засідання. Бо це єдине, що може його там врятувати.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply