На ювілейному 30-му кінофестивалі European Film Festival (EUFF) у Сингапурі Україну представлятиме фільм "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке"

22.04.2021

На ювілейному 30-му кінофестивалі EUROPEAN FILM FESTIVAL (EUFF) у Сінгапурі Україну представлятиме створена за підтримки Держкіно стрічка "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке" режисера Михайла Кострова.

EUROPEAN FILM FESTIVAL – це щорічна подія, яка надає глядачам у Сінгапурі можливість відчути смак європейської різноманітності та творчості. Фестиваль демонструє добірку європейських фільмів, які нещодавно були успішними в країні походження та є представниками загальної культурної спадщини Європи.

"Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке"це фільм-казка для всієї родини про рай і пекло, добро і зло, про козаків та нечисту силу. В основі стрічки лежить книжка "Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги й козацький рід" найвідомішого казкаря України Сашка Лірника.

Головні ролі виконали Костянтин Лінартович, Григорій Бакланов, Леся Самаєва, Олександр Пожарський, Діна Розовлян, Арам Арзуманян, Володимир Задніпровський та інші. Продюсер картини – Євгеній Д’яченко. ВиробникТОВ "Кінокомпанія 2016" за підтримки Держкіно.

30-ий ювілейний фестиваль EUFF проходитиме з 6 по 23 травня 2021 року у Сінгапурі, в кінотеатрі "The Projector". Показ фільму "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке" відбудеться 16 травня.