“Взяття Зeлeнcькoгo в полон, буде доставлений підписати акт про капітуляцію”

В Росії погрожують президенту Зеленському захопленням у полон і доставкою в ОРДЛО для підписання акту про капітуляцію з Путіним.

Заява президента Володимира Зеленського на адресу глави Кремля Володимира Путіна напередодні про зустріч на українському Донбасі було сприйнято в Росії c обуренням.  Цілий ряд російських пропагандистів і так званих “військових кореспондентів” розкритикували виклик, який кинув  український президент Путіну напередодні  послання Федеральним зборам.

Журналіст московського видання “Комсомольская правда”, так званий “військовий кореспондент” в ОРДЛО, Олександр Коц заявив, що зустріч Путіна і Зеленського на Донбасі відбудеться після того, як російські військові загону Сил спеціальних операцій “візьмуть українського президента” в полон і доставлять в ОРДЛО для підписання акту про капітуляцію.

“Зустрітися з Путіним на Донбасі Ви, Володимире Олександровичу, можете … Коли Вас туди під конвоєм російських ССО доставлять на підписання акту про капітуляцію”, – заявив російський журналіст.

Більш того, ледь приховуючи емоції, Коц озвучив новий теза російської пропаганди про те, що з подачі українського президента “російські діти” в Україні нібито “не мають змоги навчатися російською мовою”, а їхні російські батьки змушені купувати картоплю в торгових точках на українській мові .

“Він (Зеленський – ред.) Позбавив російських дітей можливості навчатися рідною мовою і змусив їх російських батьків купувати картоплю на ринку на державною мовою”, – пише т. Н. “військовий кореспондент” Коц.

Источник: https://mediabum.info/vzyattya-zelenckogo-v-polon-de-pid-konvoiem-rosijskih-sso-vin-bude-dostavlenij-pidpisati-akt-pro-kapitulyaciju-roszmi-pochali-pogrozhyvati-prezidenty-ukraini.html

MIXADVERT