Дружина нардепа VIII скликання і члена наглядової ради “Укрзалізниці” Сергія Лещенка – діджейка Анастасія Топольська перед гастролями у Москву поза чергою зробила щеплення проти коронавірусу у в Україні.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише .

Так 9 березня вона заявила, що зробила щеплення індійською вакциною COVISHIELD. Топольська додала, що отримала щеплення “завдяки наказу МОЗ, який дозволяє вакцинувати публічних особистостей із залишків відкритого флакона для медпрацівників”.

Зазначимо, що йдеться про  Міністерства охорони здоров’я, згідно з яким в Україні дозволили вакцинувати проти COVID-19 громадських діячів, діячів культури і спорту, лідерів релігійних громад. Таким чином влада намагалася популяризувати щеплення, у випадках, якщо будуть залишки доз вакцин. Наразі дію цього наказу зупинили.

Після вакцинації Топольська зауважила, що почувається, чудово і  готова “щосили святкувати День діджея. (який припадає на 9 березня, – ред.).

“Це дуже символічно, адже без щеплення не бачити мені міжнародних гастролей. Бажаю всім теж отримати свою дозу захисту і забути про часи безпрецедентних обмежень”, – підсумувала вона.

Нагадаємо, Сергій Стерненко повідомив, що дружина Сергія Лещенка планує виступ у Москві, попри військові агресію РФ на Донбасі.

Коментарі

Позначки: Лещенко