Дочку судді Константінової, зупинену на водінні напідпитку, “відмазали” в Печерському суді, де працює її мати

 

Дочці судді Печерського суду Крістіни Константінової Анастасії, яку правоохоронці зупинили на водінні напідпитку, вдалося уникнути правосуддя.

Про це пише в п’ятницю, 7 травня, журналістка Євгенія Моторевська.

Відомо, що в 2020 році патрульна поліція впіймала Анастасію вночі в центрі Києва “з явними ознаками алкогольного сп’яніння” і склала відповідний протокол.

“Справа потрапила в той самий суд, де чинять правосуддя її мама та вітчим Віктор Кицюк. Колега її батьків, інший сумновідомий суддя Карабань дівчину карати не став. Пані навіть не спромоглася прийти до суду, лише надала письмові пояснення. Вказала, що на машині не їхала, а лише грілася в ній, а перезбуджена була – бо посварилася з хлопцем”, – пише Моторевська, підкріплюючи свої слова копіями судових рішень.

Проходити медичне обстеження на вимогу патрульних дівчина відмовилася, але в суд передала довідку, що в ту ніч під дією речовини не була. Судді цих пояснень вистачило, аби закрити справу.

“А потім ми дивуємося, чому п‘яні покидьки у нас щодня когось вбивають на дорогах.
Окреме питання до патрульної поліції, чому вона не оскаржила це рішення в апеляції”, – резюмувала журналістка.

Додамо, що нещодавно Анастасія в образливій формі відгукнулася про українців і в нецензурній формі закликала їх змиритися з російською окупацією Криму.
Про це на своїй сторінці в соцмережі написав у п’ятницю, 7 травня, координатор Громадської ради доброчесності Михайло Жернаков та опублікував відеозвернення дочки Костантинової.

Зазначається, що відео дочка судді зробила перед походом на пляж. Приводом для відеозвернення став інцидент з приїздом російського репера Басти до Києва, її “улюбленого виконавця”.

“Оце дивне сотворіння звати Настя. Настя, за моїми даними, – дочка судді Печерського суду Крістіни Константінової… виправдовує анексію Криму, використовує фразу “украінскоє дерьмо”, називає українців бидлом, а кримнашиста Басту – улюбленим виконавцем”, – йдеться у повідомленні.
Жернаков зазначає, що коли відео почало ширитися, вона підтвердила що дійсно так вважає і “може підписатися під кожним словом”.

Читайте також:
У Харкові суд оголосив вирок 19-річному “мажору” на “Тойоті”, який напідпитку вбив рятувальника та його дочку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна