Політика

Все одно, що у Ізраїлі вихваляти Третій рейх – Чекалкин про слова Зеленського у Польщі

Все одно, що у Ізраїлі вихваляти Третій рейх – Чекалкин про слова Зеленського у Польщі

Фото: Facebook

Вихваляння Радянського Союзу Володимиром Зеленським у присутності президентів Литви, Латвії та Естонії можна прирівняти до схвалення дій Третього рейху під час візиту до Ізраїлю.

Про це в ефірі “Прямого” заявив дипломат, шоумен Дмитро Чекалкин.

“А головне – де? Це в Польщі він каже про переваги Радянського Союзу… Він каже, що в Радянського Союзу були плюси. І це в присутності литовського, латвійського та естонського президентів. Тобто це все одно, що приїхати до Ізраїлю і вихваляти Третій рейх. Як так можна?”, – наголосив він.

Нагадаємо, 3 травня президенти Республіки Польща, Естонської Республіки, України, Латвійської Республіки та Литовської Республіки підписали спільну декларацію щодо продовження співпраці з огляду на сучасні загрози для загальної безпеки.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський заявив, що у нього особисто та в України немає відчуття солідарності з боку ЄС у питанні вакцинації населення проти коронавірусу. Про це він сказав під час дискусії п’ятьох президентів  у Варшаві.

Крім того, президент України Володимир Зеленський і глава польської держави Анджей Дуда після завершення двосторонньої зустрічі у Варшаві підписали спільну декларацію про підтримку Польщею європейських прагнень Києва.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.