Юрій Луценко вестиме власне політичне шоу на 5 каналі

Юрій Луценко вестиме власне політичне шоу на 5 каналі

28 Лютого 2021
6212
28 Лютого 2021
16:01

Юрій Луценко вестиме власне політичне шоу на 5 каналі

6212
Канал співпрацюватиме з експолітиком з березня.
Юрій Луценко вестиме власне політичне шоу на 5 каналі
Юрій Луценко вестиме власне політичне шоу на 5 каналі

Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомив Володимир Мжельський, генеральний директор 5 каналу.

«Ми розвісили борди, у яких написано, що він (Юрій Луценко — ДМ), буде працювати з березня. Він буде робити своє шоу», — сказав він.

Шоу на політичну тематику виходитиме раз на тиждень, — додав Володимир Мжельський. 

Офіційний пресреліз телеканалу щодо програми запланований на 1 березня. 

Сам колишній генеральний прокурор наразі публічно не коментував співпрацю з 5 каналом. 

Нагадаємо, 5 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський дорікнув Петру Порошенку, що на його каналах останнім часом «агентів Кремля показують частіше, ніж рекламу нового масла "Рошен"».

15 лютого позаштатний радник керівника Офісу президента та спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що вважає, що варто закрити телеканали, пов’язані з п’ятим президентом та партією «Європейська солідарність». На його думку, ці канали «часто діють гірше», ніж телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK, проти яких запровадили санкції.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що канали з «пулу» Петра Порошенка виглядають дуже дивно в інформаційному просторі України. Він вважає, що ці канали «перебувають в ямі ненависті».

«Детектор медіа» розпитав Прямий канал, «Еспресо» та 5 канал про їх ставлення до останніх заяв президента Володимира Зеленського та представників Офісу президента. На «Еспресо» уточнили, що не входять до «пулу Порошенка», але прокоментували заклики політиків щодо закриття каналів. 

22 лютого кореспондентка Ірина Шевченко повідомила «Детектору медіа», що пішла з 5 каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6212
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду