1. Перейти до змісту
  2. Перейти до головного меню
  3. Перейти до інших проєктів DW

Зеленський скликає вже третє за місяць засідання РНБО

Микола Кондратенко
25 лютого 2021 р.

Засідання РНБО має відбутися 26 лютого. Президент України пояснює його проведення "необхідністю ухвалення оперативних рішень" з питань державної безпеки.

https://p.dw.com/p/3pwLD
Володимир Зеленський знову скликає засідання РНБО
Володимир Зеленський знову скликає засідання РНБОФото: picture-alliance/AP Photo/Ukrainian Presidential Press Office

Президент України Володимир Зеленський скликає ще одне засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО)  України. Про це ввечері у четвер, 25 лютого, повідомила пресслужба президента України.

Читайте також: Коментар: Медведчук як політичне плацебо для Зеленського

Засідання має відбутися 26 лютого. Його проведення пояснюють "необхідністю ухвалення оперативних рішень щодо актуальних питань державної безпеки". Організацію засідання поклали на секретаря РНБО Олексія Данілова. "Всю інформацію, яку можна оприлюднити, буде повідомлено офіційно", - йдеться у повідомленні на сайті президента України.

Чергові санкції?

Нагдаємо, на засіданні РНБО 2 лютого було ухвалене рішення щодо запровадження санкцій стосовно народного депутата з фракції "Опозиційна платформа - За життя" Тараса Козака та телеканалів "112.Україна", NewsOne та ZIK.

Читайте також: Кремль непокоять санкції РНБО України проти Медведчука

На засіданні РНБО 19 лютого ухвалили рішення про санкції стосовно голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, ще шести фізичних та 19 юридичних осіб.

Обидва рішення РНБО своїми указами ввів у дію Володимир Зеленський.

Відключення каналів Медведчука: боротьба з пропагандою чи свободою слова? (04.02.2021)