Накопичений негатив в Росії випущений і короткий висновок: притісняти росіян можна далі. Не викликає гіпер-невдоволення ні «геленджицьке межигіря» (більшість самі б крали, б були б такі можливості як у Путіна). Не виводить на вулиці побиття дітей (та вони ж життя не бачили, буде їм уроком).

Розтягування протесту у часі — ще й з перервами на тиждень і без закидувань додаткових подразників — призводить до вмирання протесту. Розчарування в людей у його здатності щось змінити. І, звичайно, у розумінні штучної діалектики — або ти за Путіна, або за Навального. Нічого лишнього. Щоб не було протесту як Білорусі чи як в Хабаровську.

Та і сама влада показала, що цього протесту вона не боїться. Не те що на Далекому Сході, де півроку боялись застосовувати будь-яке поліцейське насилля. Бити, саджати, щоб пар вийшов повністю

Опозиція Навального штучно чи цілеспрямовано буде затягувати протест і втрачати з кожним тижнем запал. І у вересені — на момент виборів до Держдуми — нікого вже не піднімуть заклики — «вставай Росія». Навіть якщо вони йтимуть не від Навального. Так само як і не піднімуть надмірне багатство російської влади, власна бідність і навіть побиття дітей. Тому — фальстарт. Дєд в бункері може продовжувати цілувати нікіток в живот і нахиляти всю Росію. І вже прдумувати над офіційним поверненням монархії і кріпосного права.

А Льоша3% і далі убивати протест в Росії. Як хлопчик, який випускає пар на паровозі, який ведуть «дорослі дядьки» з кооперативу Озеро