Вимагаємо негайної реакції СБУ і нацрегулятора телерадіомовлення щодо антиукраїнських заяв Олени Бондаренко

«Європейська Солідарність»

Служба Безпеки України і Нацрада з питань телебачення та радіомовлення мають негайно відреагувати на пропаганду тероризму в ефірі телеканалу «Наш».

Телеканал регулярно просуває у своїх ефірах спікерів, які займаються неприхованою антиукраїнською пропагандою, однак всі можливі межі телеканал перейшов, поширивши слова одіозної діячки, поплічниці Януковича Олени Бондаренко, яка назвала Збройні Сили України «злочинцями».

Переконані, що подібні висловлювання не просто неприпустимі, вони є частиною російської гібридної війни проти України, вони підривають безпеку та обороноздатність країни. Жодна цивілізована держава під час війни не може допускати пропаганду тероризму та безпідставні обвинувачення на адресу захисників суверенітету і територіальної цілісності. «Європейська Солідарність» вимагає негайної реакції СБУ і національного регулятора телерадіомовлення щодо антиукраїнських заяв Олени Бондаренко.

Вважаємо, що ігнорування таких інцидентів демонструватиме слабкість української держави та заохочуватиме організаторів гібридної війни до подальших актів прямого інформаційного тероризму.


Сергій Кривонос

Щодо звинувачень військовослужбовців Збройних Сил України у злочинах від колишнього депутата ВРУ Бондаренко.

Я, як військовослужбовець, вже 7 рік віддаю себе повністю боротьбі з Російською агресією проти України;
керував обороною Краматорського аеродрому;
під моїм командуванням було взято в полон не один і не два кадрових російських військових та багато іншого.

Можу перераховувати докази присутності регулярних збройних формувань РФ на території України навіть лише з власного досвіду, не кажучи вже про сотні опублікованих результатів журналістських досліджень, відкритих кримінальних проваджень за даним фактом та багато інших задокументованих випадків.

У жодній країні світу будь-які висловлювання проти національної безпеки держави і, тим більше, обвинувачення Збройних сил країни, вважаються злочином.

Коли ж це висловлювання, що відкрито лунають з вуст колишнього депутата у прямому ефірі одного з телеканалів, в такому разі має бути негайна реакція Служби безпеки України, правоохоронних органів та Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

В країні, проти якої сьомий рік відбувається збройна агресія, в якій окуповано Крим та частину Донецької та Луганської областей, яка має тисячі загиблих і поранених та більше мільйона біженців, відкриті обвинувачення воїнів у “злочині” – це перейдені навіть не червоні лінії, а всі межі!

Чи хтось має позицію іншу?! Іншу мають тільки ті, хто проти нашої України, вільної і незалежної. Іншу мають «московські воші та українські гниди»… але ми знайдемо гас, аби вивести цю гидоту…

Слава Україні!

Автор