Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Датчики електромобіля Tesla засікли привид на цвинтарі. Відео

Датчики електромобіля Tesla засікли привид на цвинтарі. Відео

Технології зробили реальністю те, що колись вважалося казкою. Але іноді електроніка видає таке, у що складно повірити навіть сучасній людині. Електрокар Tesla з активованою функцією автопілота зафіксував невидиму людину, яка нібито пересувалася по цвинтарю.

Користувач Twitter Ovidiu Maciuc опублікував з соцмережі короткий ролик, знятий з електромобіля Tesla. Його електрокар в цей час знаходився біля невеликого кладовища. Датчики машини показали, що поряд з автомобілем по цвинтарю рухається людина. Але на відео видно, що поруч нікого немає.

Ролик триває лише 14 секунд і весь цей час Tesla сигналізує водієві, що поруч з машиною датчики «бачать» щось і розпізнають це як людину, виводячи відповідне попередження на монітор електромобіля. Через деякий час «привид» пішов у протилежну від Tesla сторону і зник з екрана бортового комп'ютера.

Напевно, якби збій датчиків Tesla стався в іншому місці, ніхто навіть не звернув би на це уваги. Однак посеред сотень надгробків такі показання системи безпеки наводять тільки на думки про привидів.

В Tesla поки ніяк не прокоментували інцидент. Зате користувачі Twitter в коментарях до ролика жартома зазначили, що скорше за все це нова функція від Ілона Маска, яка дозволяє бачити привидів. Сам Маск поки також ніяк не відреагував на дивну поведінку електроніки Tesla.


Останні публікації

Підпишись на новинки