Тимошенко прокинулась і на 11 день підвищення тарифів вимагає скликати сесії місцевих рад

Новини 11 Січня, 2021 3 883
Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко на 11 день 2021 року нарешті вимагає скликати позачергові сесії рад різних рівнів і вимагати від уряду ухвалення рішення про спрямування на потреби населення газу із підземних сховищ України.

Як пише Четверта студія, про це Тимошенко написала у Фейсбуці.

“Уряд готує план антикризових заходів у зв’язку з підвищенням тарифів… Серйозно?! Тобто спочатку уряд підвищує тарифи, провокуючи кризу, а потім героїчно береться її долати? Будьмо відверті: хтось реально вірить, що люди, не здатні прорахувати наслідки своїх же постанов, зуміють вигадати якийсь антикризовий план? Вони – справжні майстри створювати проблеми, а от розв’язати бодай одну сьогоднішньому Кабміну не вдалося ще жодного разу. У кращому випадку – просто тягтимуть час, у гіршому – знайдеться спритники і, скориставшись ситуацією, створять чергову корупційну схему”, – йдеться у повідомленні Тимошенко.

Вона зазначає: “Досить експериментів! Я закликаю депутатів партії «Батьківщина» по всій країні, а також представників інших сил, яким небайдужий добробут українських родин, скликати позачергові сесії рад різних рівнів і вимагати від уряду ухвалення рішення про спрямування на потреби населення газу із наших підземних сховищ за ціною закупки. Це дозволить миттєво зменшити тарифи втричі. Найпрозоріша і найсправедливіша схема. Найкращий антикризовий план. Народний! Зробимо його разом!”.

Нагадаємо, 11 днів з початку року Тимошенко не висловлювалась щодо підвищення тарифів на комунальні послуги для українців.

Коментарі

Позначки: