«Лакшері міграція». Sotheby’s і арт-дилер Nahmad відкривають виставку-продаж у Палм-Біч

Марк Ротко і Олександр Колдер / Фото: sothebys.com

Аукціонний будинок Sotheby’s відкрив тимчасово на зимовий період виставковий простір у Флориді в Палм-Біч. У галереї, яка знаходиться на площі Royal Poinciana Plaza, буде представлений широкий вибір творів мистецтва, дизайну, ювелірних виробів, годинників і розкішних автомобілів. Вибрані аукціонні лоти будуть також експонуватися в новому виставковому просторі для попереднього перегляду перед продажами.

Поряд з Sotheby’s на Royal Poinciana Plaza також будуть відкриті тимчасові філіали таких ключових гравців американського арт-ринку, як Pace і Acquavella Galleries та галерея мільярдера Стіла Вінна Wynn Fine Art, разом вони планують створити особливий шопінг для колекціонерів на будь-який смак.

І вже 9 січня, у галереї Sotheby’s відкриється виставка-продаж в колоборації з арт-дилером Девідом Нахмадом, де будуть представлені роботи, Пікассо, Ротко, Міро, Леже, Баскії, Колдера і Дюбюффе.


Як повідомляє аукціонний будинок, ця виставка, що охоплює десятиліття і континенти, підкреслює тонкі історичні та стилістичні діалоги між деякими з найвпливовіших художників ХХ століття. Ці ретельно відібрані картини і скульптури досліджують, як особиста історія і чуття кожного художника залишили незгладимий слід в діяльності один одного.

Девід Нахмад – мільярдер з Монако, торговець творами мистецтва. Він і його родина, вважаються одними з найвпливовіших арт-дилерів у світі, які володіють мистецтвом на мільярди доларів.

Читайте: Американський «король казино» відкрив свою галерею «блакитних фішок» у Флориді