R.I.P. «Укроборонпром»

Юрій Бірюков

А все ж думалось – ну вот зачем Зеленский назначил Абромавичуса в Укроборонпром. Все ж не было полной ясности.

Так да, там масла дох*я!

То есть, сначала Укроборонпром переписывает на себя имущественные комплексы своих предприятий. Делая это с кучей нарушений законодательства, не информируя сами предприятия о том, что они больше не владельцы своих территории и зданий. Цитата:

“… І якщо станом на початок 2019 року у власності самого концерну перебувало лише 1,5 поверхи у Києві на Дегтярівській 36, то тепер на нього записано понад 200 комплексних об’єктів, загальна вартість яких, лише у вигляді землі, сягає мільярдів гривень….”

И тут же объявляется о планах ликвидации Укроборонпрома. Причем это все происходило параллельно во времени – весной этого года.

Прямая речь Найема:

“… Пора сказать об этом открыто: государственный концерн “Укроборонпром” в нынешнем виде должен быть ликвидирован…”

Сначала на себя набираем имущество, потом, конечно, ОООООООЧЕНЬ прозрачно ликвидируем. И обрастаем всякими приятностями.

А потом концы в воду. Зачем Абромавичуса уволили, да?


Валерій Прозапас

А Найєм, я дивлюсь, часу в “Укроборонпромі” не втрачав – концерн як юридична особа, виявляється, тишком переписав на себе майно оборонних заводів.

Тепер у реальних виробників юридично немає виробничої бази та приміщень – все сконцентровано в руках кого треба, відповідно і робити з ними можна все, що завгодно.

Захочуть – банкротом оголосять, майно під арешт піде, і вся оборонка стане.

Захочуть – ліквідовувати почнуть, а майно продавати, щоб замість танкового заводу, наприклад, діснейленд хтось збудував.

А захочуть – крім Мустафи ще фсбшний менеджмент поставлять контролювати все з одного кабінету, щоб Україна забула про виробництво зброї.

Це вам не “критика політичного керівництва України” – це свідоме і методичне знищення держави.


Defense Express: Укроборонпром потайки відібрав нерухомість заводів по всій країні: під ударом “Антонов”, ХКБМ, Завод ім Малишева та інші (документ)

Defense Express: Укроборонпром прокоментував переписування майна заводів: коли відповідь створила ще більше запитань

Автор