Поділитись:

П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)

Вівторок, 24 листопада 2020, 21:29
П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)

Співробітник Національної поліції у стані алкогольного сп'яніння на позашляховику розбив 3 автомобілі  та розгромив дитячий майданчик. 

Інцидент трапився сьогодні, 24 листопада, у Львові. Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області у Facebook.

"За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами поліцейського буде звільнено з поліції", – повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський

Свідки події стверджують, що на момент аварії водій був нетверезим,  проте водій відмовився проходити тест на стан алкогольного сп'яніння.

Поліцейські повезли винуватця ДТП на експертизу, аби встановити ступінь сп'яніння, але там він теж відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові.

П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)П'яний поліцейський протаранив три автівки та влетів у дитячий майданчик (фото, відео)

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024