Хтивий пупс Андруша нічого просто так не робить

Олена Монова

Поки ви тут всім колгоспом носите ведмедиків, я подивилась інтерв’ю мого улюбленого хтивого пупса Богдана, яке він дав Собчак. Взагалі пупс зараз став напрочуд балакучим, і сам цей факт вартий уваги, бо Андруша нічого просто так не робить.

Але це інтерв’ю побило всі мої найсміливіші сподівання, бо стільки лулзів на одну хвилину ефірного часу я вже давно не бачила. Я буквально наступила собі на горло і змусила нічого не писати про Собчак, бо точно би захопилась описом її тюрбану з маминої фіранки і забула, для чого я власне пишу цей пост.

А пишу я його для того, аби ви знали: я збилася з рахунку, скільки разів Богдан поцьомав в дупу Путіна і Медведчука, думаю, що їм зараз присипали сідниці дитячим тальком, бо там між булками дуже вогко. По ходу п’єси пупс осипав цьомками і Собчак, бо це ж не в людських силах, бачити перед собою таку красу, загорнуту в фіранку (чорт, не втрималась знову), — і не поцьомати. Сказав, що Собчак буде кльово виглядати в кріслі президента Росії, як «сладкая конфетка», особливо якщо в фіранці (про фіранку то вже моє, як ви здогадались). Тут я голосно заволала.

Але основна канва всієї розмови — це муркотіння про мир, прощення і про те, що треба домовлятись. Адіннарот, каторий пассорілі, у всій красі. Я, звісно, дуже потужно ох*їла, тому що я геть не зрозуміла причини такої пупсової ескапади. Бо попередні інтерв’ю, в яких він накидував на Зеленського (в цьому, до речі, теж накинув, але дещо акуратніше), здобули йому деяку прихильність у невибагливого прошарку порохоботів, а от це, з його відверто замірською риторикою і плазуванням перед балалайками, відверне від пупса всіх, окрім хіба що Бужанського і Нюсі Шуфрича. Ну і Медведчука, звісно, після того, як в того дупа висохне. А Путіну на пупса взагалі пох*й, як власне і на Собчак (Монова, не пиши про фіранку!)

Ну і в кінці Богдан елегантно пропіарив Гройсмана як майбутнього президента України. Тут я заволала вдруге.

Тому в мене тільки два варіанти:

1. Пупсу було нудно в Стамбулі, а модний піджак треба було вигуляти, а тут Собчак у фі… карочі, тут Собчак, тому пуркуа би і не па.
2. Ї*анувсь.

Нє, все-таки три:

3.Бабушці Бєні так моцно затисли яйки в Штатах, що зараз дуже гостро стоїть потреба в лояльності російської сторони і х*йла особисто.

Ну але, може, хоча б після цих перлів деякі неперебірливі громадяни перестануть ліпити з Богдана героя спротиву і дисидента.

Це, звісно, не всі марципани з цієї розмови, їх там насправді купа, і було багато тем (більшість з них Богдан піднімав і раніше), але я виділила лише той вектор, який мене вразив, і якого точно не було у всіх попередніх пупсових інтерв’ю.

Якщо комусь цікаво, і він готовий витратити дві з половиною години часу, то дивіться. А якщо нє, то і добре.

Майте гарний вечір.