Поділитись:

МОЗ радить підприємцям йти працювати у лікарні на час карантину

Понеділок, 16 листопада 2020, 14:23

Заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микитчак порадила представникам малого бізнесу, які залишились без роботи через карантин, тимчасово йти працювати в лікарні.

Про це вона заявила на брифінгу 16 листопада, – повідомляє Економічна правда.

"Ми обираємо такий варіант карантину, який не вб'є нашу хронічно хвору економіку. Ми свідомі того, що якщо не буде працювати економіка, то не будуть працювати і лікарні, і не буде можливості їх профінансувати... Ми, медики, пропонуємо малому бізнесу перетворювати проблеми у нові можливості... – сказала Микитчак. – Наші лікарні радо нададуть тимчасові робочі місця усім малим підприємцям, які зараз у вимушеному простої".

Зі слів заступниці голови МОЗ, лікарні та центри медичної допомоги потребують "сильних і здорових робочих рук" – економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пралень і кухонь, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих.

"Приходьте в лікарні. Ми маємо можливість прийняти на роботу кожного. Допоможіть медицині вистояти і врятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких", – додала Микитчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів