"Де ти був в 2014? Взяв АК і поїхав в Крим?": Сюмар наїхала на Зеленського за слова про здачу Криму

Народна депутатка від "Європейської Солідарності" Вікторія Сюмар жорстко відреагувала на виступ президента Володимира Зеленського у Верховній Раді
 

"Де ти був в 2014? Взяв АК і поїхав в Кр…
Фото: Facebook Вікторії Сюмар

Свій коментар депутатка оприлюднила у Facebook, передає Depo.ua.

"Де ти був в 2014? Взяв АК і поїхав в Крим? Чи ти, блт, знаєш, як виконували накази СБУ і військові при легітимному президентові Януковичу? Ти зараз маєш всю повноту влади. Чому не відвоював Крим досі? Що фактично змінилося? Це територія України, ти сам це кажеш. Вперед! Чи страшно?

Тобі ж залишили армію, якої тоді не було і близько. Чому ти не відвоював жодного метру української землі? Не віддав, сука, жодного наказу про наступ. На своїй землі?" – написала Сюмар.

Вона нагадала, що у 2014 році в умовах російської агресії влада ухвалювала дуже непрості рішення.

"І ти звинувачуєш тих, хто приймав надскладні рішення, коли стотисячна російська армія на східному кордоні готова була зайти в Україну, щоб повернути "законного Януковича"?

Ти непорозуміння, а не президент. Ти дзвонив Турчинову на початку каденції і говорив, як його поважаєш. І погрожуєш, коли він організовує опозицію. Тому, хто збудував ракетну програму, яку ти начепив як "своє досягнення"? – заявила депутатка.

Вона наголосила, що Зеленському до п'ятого президента Петра Порошенка "як до неба рачки".

"Ти цинік, до якого далеко всім "старим" політикам, бо кладеш на Конституцію і закон, плюєш на виборчі правила і влаштовуєш фейкові опитування з брєдовими питаннями. Ти лицемір, який натягує на себе досягнення, до яких не має жодного відношення, типу Стокгольмського арбітражу. Ти Охматдит збудував? Його на 90% збудували твої попередники!

Ти думаєш тебе бояться такі як Турчинов? Він боровся з Кучмою, і переміг. Він протистояв Януковичем і став замість нього президентом. І зараз він з посмішкою спостерігає за твоїми голосними погрозами). А ти погано вчив українську історію", – написала Сюмар.

Вона додала, що не пробачить Зеленському PR-випадів на темі війни.

"В чому ти правий - що все минає. І ти теж. Дуже скоро будеш в минулому. Бо згадка про те, що тебе найняли на роботу на 5 років - це чистий Фрейд. Ти боїшся не досидіти свій термін. І так буде. Не досидиш.

В українській історії ти назавжди лишишся таким – "голим королем" з булавою і дебільною грою явно не тим органом на піаніно. А я, знаючи в деталях, що було в 2014, ніколи не пробачу тобі цих примітивних PR-випадів на темі найбільшої трагедії моєї країни - війни... і тих, хто в цій війні мою країну врятував", – написала депутатка.

Зазначимо, під час свого виступу у Верховній Раді сьогодні Зеленський заявив, що за "здачу Криму у 2014 році без бою" повинна бути відповідальність.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський завітав до Верховної Ради, аби виступити з посланням щодо внутрішнього та зовнішнього становища України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme