П’ятниця, 29 Березня

З потягу “Львів – Київ” висадили двох п’яних дівчат, які бігали гoлi по вагону

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

У ніч на 19 жовтня потяг, який прямував зі Львова до Києва, зупинили через двох дівчат. Вони пили, курили, кричали, слухали музику і бігали гoлими по вагону. Дівчата самі виходити не схотіли, у цьому допомогла поліція та працівники Укрзалізниці.

Про інцидент повідомили у фейсбук-спільності “Київ Оперативний”.

Одній дівчині всього 17 років, а інша вже повнолітня – 19 років.

У повідомлені йдеться, що дівчата настільки дико поводились, що довелося перевести пасажирів із сусіднього купе до іншого вагону. І коли зауваження не допомогли, начальник потягу вирішив, що таких пасажирок потрібно просто висадити. Це сталось о третій ночі вже в понеділок.

Однак вони чинили опір.

“Усьому приходить кінець, а тому на станції “Шепетівка” начальник поїзда ухвалив рішення висадити неадекватних дівчат. Самі сходити вони не захотіли, а тому довелося їм допомогти”, – йдеться в повідомленні.

Дві дівчини через яких зупинили потягОбережно, нецензурна лайкаПотяг «Львів – Київ» розбурхали дві малолітні особи – 17 та 19 років. Дівчата буянили від самого Львова – бухали, слухали музику, кричали, бігали голі по вагону, курили прямо у вагоні, не зважали на зауваження. Щоб ви розуміли, було настільки голосно, сусідні купе переселили до іншого вагону. Всьому приходить кінець, а тому на станції «Шепетівка» начальник потягу прийняв рішення висадити неадекватних дівчат. Самі сходити вони не схотіли, а тому довелося їм допомогти.

Gepostet von Киев Оперативный am Sonntag, 18. Oktober 2020