Закликаю Нацполіцію припиняти спроби незаконного впливу на виборців у день голосування – Володимир В’ятрович

Народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович звернувся до керівника Нацполіції із закликом у день голосування 25 жовтня припиняти будь-які спроби незаконного впливу на виборців. Відповідне звернення він оприлюднив у Facebook.

«Надіслав офіційне звернення до голови Національної поліції з закликом упереджувати, виявляти і припиняти будь-які спроби незаконного впливу на виборців у день голосування 25 жовтня», – пише В’ятрович.

«Перш за все, у вигляді фейкового «опитування» від Зеленського. До речі, фейкове воно не лише тому, що президент не має повноважень проводити жодні «опитування», а й тому, що не існує жодного способу контролю і отримання достовірних даних за підсумками цієї афери», – наголошує народний депутат.

«Цифри «підсумків» цього «опитування» будуть узяті просто зі стелі, бо більше їх узяти немає звідки. Навіть якби Зеленський особисто рахував макулатуру, невідомо як зібрану його агітаторами, кількість цієї макулатури не свідчила б ні про що», – вважає В’ятрович.

«До речі, спроби влади озвучувати після 25 жовтня ці цифри зі стелі, а також механізм фінансування всієї цієї афери – це наступні питання, які мають стати предметом розслідування», – зазначив Володимир В’ятрович.

Джерело

Автор