Пт. Апр 19th, 2024

Партія “Перемога Пальчевського” і “За майбутнє” витрачає рекордні суми на рекламу, але її рейтинг залишається непрохідним. Про це повідомляє 24tv.ua.

“За даними аналітиків руху “Чесно”, які стежать за політичними фінансами, з початку 2020 року низка сторінок у Facebook витратила тисячі доларів на рекламу соцопитувань з Андрієм Пальчевським. Згідно з цими опитуваннями, зробленими маловідомою компанією, його рейтинг настільки високий, що ось-ось наздожене і пережене рейтинг столичного мера Віталія Кличка. А в рейтинговий список відомої соціологічної компанії SOCIS “Перемога Пальчевського” навіть не потрапила”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що історія з “Перемогою Пальчевського” дуже нагадує партію “Рух за реформи” Сергія Думчева, яка заполонила своєю рекламою Київ напередодні минулих виборів. За однією з версій, її могли фінансувати втікачі з “сім’ї” Януковича, за іншою – бізнесмени, яких пов’язували з Росією.

“Найцікавіше навіть не те, хто фінансував цей проєкт, а результат: Думчев зайняв лише восьме місце серед кандидатів у мери, його підтримали 3,92%, а партія “Рух за реформи” – дев’яте. Її підтримали 3,14% киян. У 2015-му підрахували, що тільки за білборди “носороги” заплатили приблизно 40 млн грн, а всього на передвиборну кампанію вони могли витратити від 90 до 100 млн грн. Тобто вартість одного голосу становила приблизно 30 тис. грн. Божевільні цифри. І нищівна поразка. Цікаво, поб’є на нинішніх виборах цей сумнівний рекорд Пальчевський?”, – запитував автор статті.

Читайте також:  У Пальчевського російські паспорти. В 2000 році від ще служив в армії РФ. Документи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *